Selamat datang di tunechord.com, mesin pencari untuk chord gitar. Kami memiliki banyak chord untuk dipelajari. Mari bermain dan belajar
0-9 A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

Chord Gitar Didi Kempot - Ambyar

Intro : 
B  E  B  E 
B  E  D#m  C#m  F#  B  F#
B  E  D#m  C#m  F#  A  F#

B
Wes kebacut ambyar 
  E
Remuk sing ning ati
 F#
Opo ngene iki 
         B
Sing jenenge korban janji
C#m                D#m
.. Wes ambyar, aku kudu kepiye..
  E                C#/F#    F#  G#m  F#/Bb  F#
Metu ngendi supoyo ketemu kowe..

    B
Wes kebacut ambyar 
    E
Tresnaku kesasar
  F#
Seneng karo kowe 
        B
Salah nggonku milih pacar
C#m                 D#m
.. Wes ambyar, loro sing tak rasakke..
  E                  C#/F  
Kowe lungo ninggalke aku.. 
F#        G#m  F#/Bb
Ning kene..

Reff :
     F#  B         F#/Bb
  Wes kebacut ambyar
    G#m
  Ambyar koyongene
    E 
  Manise janjimu 
         F#             
  Jebule mung ono lambe..

  Int. 
  C#m F#

          B          F#/Bb
  Wes kebacut ambyar (ambyar) 
     G#m
  Ambyar koyongene
       E
  Ning opo kowe tego 
          F#
  Nyekso aku koyongene..
    C#m
  Sopo sing ra gelo 
         F#
  Yen di gawe kuciwo..
     B
  Ambyar..

Musik : 
C#m  D#m  E  C#/F  F#

    B
Wes kebacut ambyar 
    E
Tresnaku kesasar
  F#
Seneng karo kowe 
        B
Salah nggonku milih pacar
C#m                 D#m
.. Wes ambyar, loro sing tak rasakke..
  E                  C#/F  
Kowe lungo ninggalke aku.. 
F#        G#m  F#/Bb
Ning kene..

Reff :
     F#  B         F#/Bb
  Wes kebacut ambyar
    G#m
  Ambyar koyongene
    E 
  Manise janjimu 
         F#             
  Jebule mung ono lambe..

  Int. 
  C#m  F#

          B          F#/Bb
  Wes kebacut ambyar (ambyar) 
     G#m
  Ambyar koyongene
       E
  Ning opo kowe tego 
          F#
  Nyekso aku koyongene..
    C#m
  Sopo sing ra gelo 
         F#
  Yen di gawe kuciwo..
    E    G  B
  Ambyar..




CHORD TERKAIT