Intro :
B  E  B  E
B  E  D#m  C#m  F#  B  F#
B  E  D#m  C#m  F#  A  F#
B
Wes kebacut ambyar
  E
Remuk sing ning ati
 F#
Opo ngene iki
         B
Sing jenenge korban janji
C#m                D#m
.. Wes ambyar, aku kudu kepiye..
  E                C#/F#    F#  G#m  F#/Bb  F#
Metu ngendi supoyo ketemu kowe..
    B
Wes kebacut ambyar
    E
Tresnaku kesasar
  F#
Seneng karo kowe
        B
Salah nggonku milih pacar
C#m                 D#m
.. Wes ambyar, loro sing tak rasakke..
  E                  C#/F
Kowe lungo ninggalke aku..
F#        G#m  F#/Bb
Ning kene..
Reff :
     F#  B         F#/Bb
  Wes kebacut ambyar
    G#m
  Ambyar koyongene
    E
  Manise janjimu
         F#
  Jebule mung ono lambe..
  Int.
  C#m F#
          B          F#/Bb
  Wes kebacut ambyar (ambyar)
     G#m
  Ambyar koyongene
       E
  Ning opo kowe tego
          F#
  Nyekso aku koyongene..
    C#m
  Sopo sing ra gelo
         F#
  Yen di gawe kuciwo..
     B
  Ambyar..
Musik :
C#m  D#m  E  C#/F  F#
    B
Wes kebacut ambyar
    E
Tresnaku kesasar
  F#
Seneng karo kowe
        B
Salah nggonku milih pacar
C#m                 D#m
.. Wes ambyar, loro sing tak rasakke..
  E                  C#/F
Kowe lungo ninggalke aku..
F#        G#m  F#/Bb
Ning kene..
Reff :
     F#  B         F#/Bb
  Wes kebacut ambyar
    G#m
  Ambyar koyongene
    E
  Manise janjimu
         F#
  Jebule mung ono lambe..
  Int.
  C#m  F#
          B          F#/Bb
  Wes kebacut ambyar (ambyar)
     G#m
  Ambyar koyongene
       E
  Ning opo kowe tego
          F#
  Nyekso aku koyongene..
    C#m
  Sopo sing ra gelo
         F#
  Yen di gawe kuciwo..
    E    G  B
  Ambyar..

Chord Didi Kempot - Ambyar