Intro :
A  Amaj7  D  E
  A
Senajan kowe ngilang
Amaj7
Ra biso tak sawang
  D
Nanging ning ati tansah kelingan
        E
Manise janji janjimu kuwi
          A   Bm  E
Ngelarani ati...
  A
Senajan aku loro
A
Ning isih kuat nyonggo
  D
Tatu sing ono ndodo
          E
Perih rasane yen eling kowe
           A
Angel tambane..
Int.
Bm  E  A  F#m
Bm  E  A
Reff :
             D
    Opo aku salah.. yen aku crito..
           A
    Opo anane..
                          Bm
    Wong sing ning sandingmu..
             E                 A
    Ben melu krungu.. piye tenane..
             D
    Opo aku salah yen.. aku kondo..
           A
    Opo anane..
               Bm                E
    Ceritane tresno.. naliko mbiyen
              A
    aku lan kowe..
Musik :
A  A  D  D
E  E  A  Bm  E
  A
Senajan aku loro
A
Ning isih kuat nyonggo
  D
Tatu sing ono ndodo
          E
Perih rasane yen eling kowe
           A
Angel tambane..
Bm  E  A  F#m
Bm  E  A
Reff :
             D
    Opo aku salah.. yen aku crito
           A
    Opo anane..
                          Bm
    Wong sing ning sandingmu..
             E                 A
    Ben melu krungu.. piye tenane..
             D
    Opo aku salah yen.. aku kondo..
           A
    Opo anane..
               Bm                E
    Ceritane tresno.. naliko mbiyen
              A
    aku lan kowe..
                          Bm
    Wong sing ning sandingmu..
             E                     A
    Ben melu krungu..sing tak rasakke..