Intro :
F# C# D#m A#m
B F# D#m C#  F#
F#         C#
uwes tak cubo
     D#m        A#m
cubo ngikhlaske kowe
B        F#
aku ra yakin kuat
     G#m         C#
kuat le ku ndelokke..
  F#        C#
kepiye ra loro
    D#m        A#m
aku wes kadung tresno
B              F#
malah mbok tinggal lungo
  D#m          C#
rabi ro wong liyo..
F#          C#
ninggal cerito..
      D#m     A#m
tanpo mutuske aku..
B       F#
iseh ra nyongko..
     G#m      C#
loro tenan atiku..
F#        C#
senajan perih
    D#m         A#m
kahanane wes ngene
B         F#
aku kudu iso
      D#m     C#
nompo kenyataane..
A#m               D#m
.. pacaran suwe horong mesti dadi
    B              C#
selama iki, jodone wong tak jagani
Reff :
       F#  D#m
   kudune aku
             B      C#
   sing neng sandingmu
        A#m         D#m
   koyo mbiyen janjine
         B            C#
   bebarengan tekan kene..
       F#    D#m
   suwene mlaku
         B    C#
   salah dalanmu
          A#m     D#m
   tak gandeng mrene
             G#m             C#    F#
   neng kowe malah nggandeng li..yane..
     F#            C#
mberebes mili eluh iki ning pipi
  D#m              A#m
jebul sio-sio aku adoh njogo ati
    B                    F#
aku sing nandur ning aku sing kudu mundur
     D#m                 C#
mung ngunduh paite atiku mbok gawe ajur
F#                     C#
kok perih ngene rasane urung percoyo
    D#m                    A#m
aku lungo sedelo kowe nggandeng tresno liyo
    B              F#
kudune aku sing bersanding neng kono
  D#m                    C#
nanging ora ngiro kenyataane wes bedo
A#m               D#m
.. pacaran suwe horong mesti dadi
    B             C#
selama iki jodone wong tak jagani
F#          C#
ninggal cerito..
      D#m     A#m
tanpo mutuske aku..
B       F#
iseh ra nyongko..
     G#m      C#
loro tenan atiku..
F#        C#
senajan perih..
    D#m         A#m
kahanane wes ngene..
B         F#
aku kudu iso..
      D#m     C#
nompo kenyataane..
A#m               D#m
.. pacaran suwe horong mesti dadi
    B             C#
selama iki jodone wong tak jagani..
Reff :
       F#  D#m
   kudune aku
             B      C#
   sing neng sandingmu
        A#m         D#m
   koyo mbiyen janjine
         B            C#
   bebarengan tekan kene..
       F#    D#m
   suwene mlaku
         B    C#
   salah dalanmu
          A#m     D#m
   tak gandeng mrene
             G#m             C#    F#
   neng kowe malah nggandeng li..yane..
       F#  D#m
   kudune aku
             B      C#
   sing neng sandingmu
        A#m         D#m
   koyo mbiyen janjine
         B            C#
   bebarengan tekan kene..
       F#    D#m
   suwene mlaku
         B    C#
   salah dalanmu
          A#m     D#m
   tak gandeng mrene
             G#m             C#    F#
   neng kowe malah nggandeng li..yane..
             G#m           C#    F#
   neng kowe malah menggok da..lane..
Outro :
F#