Selamat datang di tunechord.com, mesin pencari untuk chord gitar. Kami memiliki banyak chord untuk dipelajari. Mari bermain dan belajar
0-9 A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

Chord Gitar Denny Caknan - Sampek Tuwek

(Intro) 
G  D/F#  Em  D  C  D  G

G
seneng.. seneng bareng
C
susah.. susah bareng
Am
 nyanding sliramu..
D
 sayang sliramu..

        Bm
wis tak angen-angen..
           Em
kowe bakal dadi jodohku
        Am
wis tak angen-angen..
     D
kowe dadi pilihanku

(Intro) 
D/F#  G  A  D

G
tenang.. rasah sepaneng
C
tenang.. aku wis seneng
Am
rene.. rangkulen aku
         D
tak nggo sangu turuku

 Bm
mbesok miliho dino
Em
kowe tak lamar..
         Am
rasah nduwe roso, aku ninggalno
 D
awak'e dewe wis dadi siji..

(Chorus)
         G
sampek tuwek..
D/F#           Em
 kowe ra bakal tak culno
D      C
 masio wis ra wancine
         D
sayang-sayangan neng kene

  Bm
siji-sijine wong
            Em
seng nggawe ayem'e ati 
       Am         D
nggawe urepku.. seneng..
            G     D/F#  Em
mesem saben bengi..

G   D/F#  Em
hu..wo...ooo..

         C
wis tak angen-angen..
(wis tak angen-angen)
           D
kowe bakal dadi jodohku..

     G
oh.. seneng.. seneng bareng
C
susah.. susah bareng
Am
 nyanding sliramu..
D
 sayang sliramu..

        Bm
wis tak angen-angen..
           Em
kowe bakal dadi jodohku
        Am
wis tak angen-angen..
     D
kowe dadi pilihanku

G
tenang.. rasah sepaneng
C
tenang.. aku wis seneng
Am
rene.. rangkulen aku
         D
tak nggo sangu turuku

 Bm
mbesok miliho dino
Em
kowe tak lamar..
         Am
rasah nduwe roso, aku ninggalno
 D
awak'e dewe wis dadi siji..

(Chorus)
         G
sampek tuwek..
D/F#           Em
 kowe ra bakal tak culno
D      C
 masio wis ra wancine
         D
sayang-sayangan neng kene

  Bm
siji-sijine wong
            Em
seng nggawe ayem'e ati 
       Am         D
nggawe urepku.. seneng..
         G        D
mesem saben bengi..

         G
sampek tuwek..
D/F#           Em
 kowe ra bakal tak culno
D      C
 masio wis ra wancine
         D
sayang-sayangan neng kene

  Bm
siji-sijine wong
            Em
seng nggawe ayem'e ati 
       Am         D
nggawe urepku.. seneng..
         G        Em
mesem saben bengi..

       Am         D
nggawe urepku.. woo..
            G
mesem saben bengi..




CHORD TERKAIT