(Intro)
G  D/F#  Em  D  C  D  G
G
seneng.. seneng bareng
C
susah.. susah bareng
Am
 nyanding sliramu..
D
 sayang sliramu..
        Bm
wis tak angen-angen..
           Em
kowe bakal dadi jodohku
        Am
wis tak angen-angen..
     D
kowe dadi pilihanku
(Intro)
D/F#  G  A  D
G
tenang.. rasah sepaneng
C
tenang.. aku wis seneng
Am
rene.. rangkulen aku
         D
tak nggo sangu turuku
 Bm
mbesok miliho dino
Em
kowe tak lamar..
         Am
rasah nduwe roso, aku ninggalno
 D
awak'e dewe wis dadi siji..
(Chorus)
         G
sampek tuwek..
D/F#           Em
 kowe ra bakal tak culno
D      C
 masio wis ra wancine
         D
sayang-sayangan neng kene
  Bm
siji-sijine wong
            Em
seng nggawe ayem'e ati
       Am         D
nggawe urepku.. seneng..
            G     D/F#  Em
mesem saben bengi..
G   D/F#  Em
hu..wo...ooo..
         C
wis tak angen-angen..
(wis tak angen-angen)
           D
kowe bakal dadi jodohku..
     G
oh.. seneng.. seneng bareng
C
susah.. susah bareng
Am
 nyanding sliramu..
D
 sayang sliramu..
        Bm
wis tak angen-angen..
           Em
kowe bakal dadi jodohku
        Am
wis tak angen-angen..
     D
kowe dadi pilihanku
G
tenang.. rasah sepaneng
C
tenang.. aku wis seneng
Am
rene.. rangkulen aku
         D
tak nggo sangu turuku
 Bm
mbesok miliho dino
Em
kowe tak lamar..
         Am
rasah nduwe roso, aku ninggalno
 D
awak'e dewe wis dadi siji..
(Chorus)
         G
sampek tuwek..
D/F#           Em
 kowe ra bakal tak culno
D      C
 masio wis ra wancine
         D
sayang-sayangan neng kene
  Bm
siji-sijine wong
            Em
seng nggawe ayem'e ati
       Am         D
nggawe urepku.. seneng..
         G        D
mesem saben bengi..
         G
sampek tuwek..
D/F#           Em
 kowe ra bakal tak culno
D      C
 masio wis ra wancine
         D
sayang-sayangan neng kene
  Bm
siji-sijine wong
            Em
seng nggawe ayem'e ati
       Am         D
nggawe urepku.. seneng..
         G        Em
mesem saben bengi..
       Am         D
nggawe urepku.. woo..
            G
mesem saben bengi..

Chord Denny Caknan - Sampek Tuwek