Selamat datang di tunechord.com, mesin pencari untuk chord gitar. Kami memiliki banyak chord untuk dipelajari. Mari bermain dan belajar
0-9 A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

Chord Gitar Lagu Lsista - Ninggal Rabi

Intro : 
C  G  Am  F  G
C  G  Am  F  G  C

       C         G/B
Patang tahun suwene
     Am       G
kowe njogo atimu
       F         C
Patang tahun suwene
     Dm          G
kowe njogo tresnomu
   F
Sliramu wis teguh
          C
nggo nali katresnon iki
           Dm
Wis tok rembug
             G
karo wong tuamu..

  C    G/B
Dina kae
        Am        G
mantep atimu nali tresnoku
       F              C   
Pingin gandeng ning pelaminan
  Dm      G
karo awakku
   F
sliramu wis kondho
           C
yen arep nglamar awakku
          Dm                    G
Pingin gandeng tekan nduwe anak putu..

  F   G          C        Am
Sepurane aku medhotke tresno
     Dm
Cintamu aku lempar
         G
Pas kowe wis arep nglamar..

Reff :
           C
     Alasanku wis ra cocok
       Am
     Karo kowe
             Dm
     Aku wis ra iso
                     G
     Tetep gandeng karo kowe..

            C         
     Aku ra wani ngandani
             Am
     Yen aku wis arep rabi
           Dm
     Ora kacek suwe
                G
     Seko aku medot tresno iki..

     F
Seko kanca-kancamu
         C
kowe ngerti sakkabehe
         Dm
Nem sasi suwene
                 G
aku gandeng ro liyane
     F
Ning mburimu
       C         Am
aku mlaku ro liyane
         Dm                   G
Nanging aku ra tego ninggal kowe
           C
Sing banget tresno..

Musik : 
C  G  Am  Em
F  C  Dm  G
F  G  Em  Am
Dm  G  C

C                    G
.. Dudu maksud atiku gawe lara atimu
Am                     Em
.. Dudu maksud batinku gawe gela awakmu
F                       C 
.. Patang tahun anggonmu njogo tresno iki
Dm                  G
.. Nem sasi aku ketemu sing banget tak tresnoni

Am
 Jane kanca-kancamu ngerti sa'kabehe
C
 Nanging podo ra tega ngadakke ning kowe
Dm
 Podo aku dewe sing bingung kepiye
G                                 C   G
 Meh ngomong kepiye piye le njelaske..

Reff :
           C
     Alasanku wis ra cocok
       Am
     Karo kowe
             Dm
     Aku wis ra iso
                     G
     Tetep gandeng karo kowe..

            C
     Aku ra wani ngandani
             Am
     Yen aku wis arep rabi
           Dm
     Ora kacek suwe
                G
     Seko aku medot tresno iki..

           C
     Alasanku wis ra cocok
       Am
     Karo kowe
             Dm
     Aku wis ra iso
                     G
     Tetep gandeng karo kowe..

            C
     Aku ra wani ngandani
             Am
     Yen aku wis arep rabi
           Dm
     Ora kacek suwe
                G              C
     Seko aku medot tresno iki..

Outro:
       C         G/B
Patang tahun suwene
     Am       G
kowe njogo atimu..




CHORD TERKAIT