Selamat datang di tunechord.com, mesin pencari untuk chord gitar. Kami memiliki banyak chord untuk dipelajari. Mari bermain dan belajar
0-9 A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

Chord Gitar Nella Kharisma Feat. Ardrian - Ora Sido Rabi

(Intro) 
Em  Bm  C  G
Em  Bm  D

Em    Bm
Wis suwi..
      C             G  D/F#
aku pengen ngejak rabi
 Em      Bm
Awakmu kuwi..
       C             D
sing bener tak tresnani..
Em       Bm
Basan saiki..
   C           G
atiku mbok larani..
   Em      Bm
Pancen awakmu..
           C        D
seneng nggawe loro ati..

Em
Aku pengen nglakoni
Bm
tresno sing suci
  C
Marang sliramu sing cocok
G
neng njero ati
  Em
Jebule omonganmu
      Bm
gak biso dipercoyo
  C
Biyen ngomong tresno
      D
saiki aku kon lungo..

Em
Awakmu kuwi mung iso
  Bm
nggawe ndasku ngelu
   C
Mbiyen kowe ngomong
      G
ora bakal nglalekke aku..
Em
Basan saiki awakmu
Bm
malah sing mundur
 C
Atiku rasane saiki
D
dadi tambah ajur..

Em    Bm
Wis suwi..
      C             G
aku pengen ngejak rabi
 Em      Bm
Awakmu kuwi..
       C             D
sing bener tak tresnani..
Em       Bm
Basan saiki..
   C           G
atiku mbok larani..
   Em      Bm
Pancen awakmu..
           C        D
seneng nggawe loro ati..

(Interlude) 
C  D  C  Bm  Em

       G
Cincin sing mbiyen
         D
tak tukokne gur nggo kowe
  Em
Malah saiki
        Bm
kabeh kuwi tok balekne
 C                 G
Atiku saiki rasane ora karuan
   Am
Mergo tresnoku iki
 D
ora kesampean..

      G
Ikhlasno aku mas
     D
rabi karo wong liyo
  Em
mugo wae awakmu
 Bm
iso ngelalekne aku
C              G
Gek aku memang dudu jodohmu
   Am
mergo wong tuwaku
      D
cen'e ora setuju..

       G
Yo wis dek
           D
aku pancen dudu jodohmu
     Em
Arep diwolak-walik
       Bm
kepiye panggah ra biyu
 C
Atiku saiki
       G
rasane koyo wong mati
   Am
Mergo aku ro awakmu
 D
ora sido rabi..

      G            D
Penggaweanmu mas wae ora jelas
    Em
Yen rabi ro aku
     Bm
opo arep mbok pakan watu
     C            G
Wong tuwaku terus nekoni kowe
  Am
Tapi awakku mung iso
  D
maringi janji janji janji

(Interlude) 
Em  Bm  C  Am  B
Em  D  C  Am  B
Am  Em  Am  B

       G
Cincin sing mbiyen
         D
tak tukokne gur nggo kowe
  Em
Malah saiki
        Bm
kabeh kuwi tok balekne
 C                 G
Atiku saiki rasane ora karuan
   Am
Mergo tresnoku iki
 D
ora kesampean..

      G
Ikhlasno aku mas
     D
rabi karo wong liyo
  Em
mugo wae awakmu
 Bm
iso ngelalekne aku
C              G
Gek aku memang dudu jodohmu
   Am
mergo wong tuwaku
      D
cen'e ora setuju..

       G
Yo wis dek
           D
aku pancen dudu jodohmu
     Em
Arep diwolak-walik
       Bm
kepiye panggah ra biyu
 C
Atiku saiki
       G
rasane koyo wong mati
   Am
Mergo aku ro awakmu
 D
ora sido rabi..

      G            D
Penggaweanmu mas wae ora jelas
    Em
Yen rabi ro aku
     Bm
opo arep mbok pakan watu
     C            G
Wong tuwaku terus nekoni kowe
  Am
Tapi awakku mung iso
  D
maringi janji janji janji

(Outro) 
C  Bm  Em  Em




CHORD TERKAIT