(Intro)
D  F#m  G  A
D  F#m  G  A
D              F#m
 temetese udan ring wayah dalu
G               D
gawe isun enget larene
D              F#m
 lare iku seru manis esemme
G              D
gawe isun sing biso turu
     G
sing biso turu
        D
mergo katon katonen
     G
sing biso turu
        A
mergo nahan.. kangen..
       D           F#m
isun tibo ati.. yo nyang riko
           G
sun ambyat ambyat arane
     A
rino lan bengi
       D           F#m
isun tibo ati.. yo nyang riko
         G
isun wis sing kanthi..
       A                D
dino ketemune pelangine ati
  F#m           G   A
huu.. pelangine ati...
D                 F#m
 semono ugo hang isun rasakeno
G              D
gelibegan sing biso turu
D                  F#m
 ngenget riko gawe isun gemuyu
G              D
koyo koyo sing ono maning
     G
sing ono maning
           D
wong hang isun kagumi
     G
sing ono maning
              A
wong hang sun kangeni..
(Int.)
Bm  F#m  G  D  A
Bm  F#m  G  A
(Chorus)
       D           F#m
isun tibo ati.. yo nyang riko
           G
sun ambyat ambyat arane
     A
rino lan bengi
       D           F#m
isun tibo ati.. yo nyang riko
         G
isun wis sing kanthi..
       A                D   A
dino ketemune pelangine ati..
       D           F#m
isun tibo ati.. yo nyang riko
           G
sun ambyat ambyat arane
         A
rino lan bengi
       D           F#m
isun tibo ati.. yo nong riko
         G
isun wis sing kanthi..
       A                D
dino ketemune pelangine ati..
(Outro)
F#m  G  A  D