G                 Am
 ati iki durung lilo
D                  G
 kowe nggawe aku loro
Em                        Am
 seng tak eling yo mung siji
                  D
ati nek wes dilarani
                G
ora bakal iso bali..
                  Am
kowe piye aku ngerti
D                  G
 awakmu rasah ngapusi
Em                    Am
 tresno iki wes tok bagi
                  D
atiku wes tok larani
                G
aku ora bakal bali..
(Chorus)
C                   D
aku ora butuh tresnamu
          G         D/F#    Em
wes cukup kowe ngelarani atiku
       Am                 D
ora gampang.. ngilangke loro..
                     G    G7
seng wes mbekas neng dodo..
C                      D
senajan angel tak lalekno
         G        D/F#        Em
nanging aku tetep terus tak cobo
          Am
kowe seng mulai..
          D         C
wes cukup ojo nggoleki
(Int.)
C  D  Em  G
C  D  G
(Chorus)
C                   D
aku ora butuh tresnamu
          G         D/F#    Em
wes cukup kowe ngelarani atiku
       Am                D
ora gampang.. ngilangi loro..
                     G    G7
seng wes mbekas neng dodo..
C                      D
senajan angel tak lalekno
         G        D/F#        Em
nanging aku tetep terus tak cobo
          Am
kowe seng mulai..
          D          G D/F# Em
wes cukup ojo nggoleki
Am       D              G
   wes cukup ojo nggoleki..

Chord Agung Pradanta - Ora Butuh Tresnamu