Selamat datang di tunechord.com, mesin pencari untuk chord gitar. Kami memiliki banyak chord untuk dipelajari. Mari bermain dan belajar
0-9 A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

Chord Kunci Gitar Agung Pradanta - Ora Butuh Tresnamu

G                 Am
 ati iki durung lilo
D                  G
 kowe nggawe aku loro
Em                        Am
 seng tak eling yo mung siji
                  D
ati nek wes dilarani
                G 
ora bakal iso bali..

                  Am
kowe piye aku ngerti
D                  G
 awakmu rasah ngapusi
Em                    Am
 tresno iki wes tok bagi
                  D
atiku wes tok larani
                G
aku ora bakal bali..

(Chorus)
C                   D
aku ora butuh tresnamu
          G         D/F#    Em
wes cukup kowe ngelarani atiku
       Am                 D
ora gampang.. ngilangke loro..
                     G    G7
seng wes mbekas neng dodo..

C                      D
senajan angel tak lalekno
         G        D/F#        Em
nanging aku tetep terus tak cobo
          Am
kowe seng mulai..
          D         C
wes cukup ojo nggoleki

(Int.) 
C  D  Em  G
C  D  G

(Chorus)
C                   D
aku ora butuh tresnamu
          G         D/F#    Em
wes cukup kowe ngelarani atiku
       Am                D
ora gampang.. ngilangi loro..
                     G    G7
seng wes mbekas neng dodo..

C                      D
senajan angel tak lalekno
         G        D/F#        Em
nanging aku tetep terus tak cobo
          Am
kowe seng mulai..
          D          G D/F# Em
wes cukup ojo nggoleki
Am       D              G
   wes cukup ojo nggoleki..




CHORD TERKAIT