Intro :
C G Am Em F C Dm G
C G Am Em F C Dm G
Reff :
        C            G
  sing uwes yo wes wae mas
         Am                Em
  pangapurane tenan dinggo awakmu
       F                C
  yen aku wes ngelarani atimu
         Dm         G
  walau aku masih sayang..
        C             G
  dan kini ku mencoba tuk pergi
         Am               Em
  ninggalke kowe sing tak tresnani
          F               C
  walau berat pasti kan kujalani
            Dm            G         C
  najan wes jodoku sesok aku bakal bali..
C                   G
 apik elekmu tak tompo
                   Am
mergo aku sayang kowe
                   Em
kabeh kekuranganmu tak tompo opo anane
F                C
 opo kurangku saiki
                  Dm
kowe mblenjani janji
                  G
jare arep tekan mati
                  C
jebul rabi we ra dadi
C
 aku kudu piye
    G
nek pancen ngene uripku
Am
 adoh seko tresno
    Em
lan akeh kekuranganku
F
 aku mung iso nompo
C
 sak kuate atiku
Dm                   G
 nek kiro-kiro ra mampu
                 C
tak lungo seko atimu..
C                 G
 iki niat wes tenanan
               Am
ojo dinggo dolanan
                Em
opo meneh dilarani
               F
malah mengecewakan
                  C
iki ati udu kos kosan
                    Dm
sing iso dinggo ampiran
                     G
nek ncen kowe arep lungo
            C
rono lungo sisan..
Reff :
        C            G
  sing uwes yo wes wae mas
         Am                Em
  pangapurane tenan dinggo awakmu
       F                C
  yen aku wes ngelarani atimu
         Dm         G
  walau aku masih sayang..
        C             G
  dan kini ku mencoba tuk pergi
         Am               Em
  ninggalke kowe sing tak tresnani
          F               C
  walau berat pasti kan kujalani
            Dm            G         C
  najan wes jodoku sesok aku bakal bali..
C
 saking sabare aku
G                   Am
 saking cintane awakku
ra tau iso nesu
Em
mergo kok kowe ngelarani aku
F                    C
 opo salah lan kurangku
kowe milih wong liyo
Dm
 durung mesti nek kowe
G
tibo wonge bakal ono
C                         G
 wong lanang jan menang mileh
wong wedok menang nolak
Am                 Em
 tapi aku ra pileh-pileh
mergo wong percumah
F                 C
 ning ati iki ra ono liyane
yo mung kowe
Dm
 arep kepiye wae
G
tresnoku yo mung nggo kowe
C                    G
 sesok kowe bakal getun
nek cen uwes kelangan
Am                           Em
 kelangan uwong sing tok tresnani
kabeh mung bayangan
F                   C
 walau sakit kurasakan
pahit pasti kutelan
Dm
 nek cen kuwe jodoku
G
 pasti dipertemukan..
Reff :
        C            G
  sing uwes yo wes wae mas
         Am                Em
  pangapurane tenan dinggo awakmu
       F                C
  yen aku wes ngelarani atimu
         Dm         G
  walau aku masih sayang..
        C             G
  dan kini ku mencoba tuk pergi
         Am               Em
  ninggalke kowe sing tak tresnani
          F               C
  walau berat pasti kan kujalani
            Dm            G         C
  najan wes jodoku sesok aku bakal bali..
Outro:
       C    G
  ngapurane mas
          Am          Em
  aku wes ngelarani kowe
       F           C
  ra bakal tak baleni
         Dm          G
  mergo aku tresno kowe..
   C           G
  aku njaluk bali
          Am           Em
  cinta seperti dulu lagi
        F         C
  sayangku cuma kamu
          Dm         G
  dan tak akan terganti..
    C
  lagi..

Chord Kopong Rapp - Njaluk Balen