Selamat datang di tunechord.com, mesin pencari untuk chord gitar. Kami memiliki banyak chord untuk dipelajari. Mari bermain dan belajar
0-9 A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

Chord Lagu Didi Kempot - Kalung Emas

Intro: 
E  G#m  A  B

E                G#m
Kalung emas sing ono gulumu
  A         B        E
Saiki wis malih dadi biru
   F#m          B
Luntur koyo tresnamu
       G#m    C#m
Luntur koyo atimu
   A         F#m     D  B
Saiki kowe lali karo aku..

*)
E               G#m
Kalung emas kui mbiyen tak tuku
    A             B          E
Tak pasrahke mung kanggo sliramu
   F#m          B
Gedhe roso tresnaku
        G#m       C#m
Yo mung kanggo sliramu
      A         B       E
Ra nyono kowe lali karo aku

Reff :
  B                 C#m      G#m
  Loro atiku..atiku keloro loro
      A           B            E
  Rasane nganti tembus ning dhodo

  Int. F#m B E

  B                   C#m         G#m
  Nangisku iki..Mergo kowe sing njalari
       A         F#      B
  Kebangeten opo salahku iki

            E  Am  B
Opo dosaku iki..

Musik: 
E  G#m  A  B  E
F#m  B  G#m  C#m  A  F#m  D  B

==Kembali ke : *), Reff

            E  Am  B E
Opo dosaku iki..




CHORD TERKAIT