Selamat datang di tunechord.com, mesin pencari untuk chord gitar. Kami memiliki banyak chord untuk dipelajari. Mari bermain dan belajar
0-9 A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

Chord Lagu Didi Kempot - Pamer Bojo

Intro : 
C  F  C  Am  Em 
F  G  Em  Am
F  G  C  G

        C
Koyo ngene
        F            C
rasane wong nandang kangen
       Am                 Em
rino wengi atiku rasane peteng
F           G
tansah kelingan
Em           Am
kepengen nyawang
    F       Dm         G
sedelo wae uwis emoh tenan..

Int. F G

*)
         C
Cidro janji
       F        C
tegane kowe ngapusi
            Am                  Em
nganti seprene suwene aku ngenteni
F           G
nangis batinku
    Em        Am
nggrantes uripku
        F          G
teles kebes netes eluh
        C
neng dadaku..

Musik : 
Am  Em  F  G  C  G

Reff:
    C           Em
  Dudu klambi anyar
               F
  sing neng njero lemariku
      Dm
  nanging bojo anyar
              G
  sing mbok pamerke neng aku..

  Int. 
  F  G  C  G 

    C          Em
  Dudu wangi mawar
             F
  sing tak sawang neng mripatku
      Dm
  nanging kowe lali
           G
  nglarani wong koyo aku..

#)
F           G
Neng opo seneng aku
Em            Am
yen mung gawe laraku
   F         G
pamer bojo anyar
         C
neng ngarepku..

Musik : 
Am  Em  F  G  C 
Am  Em  F  G  C  G

*)
         C
Cidro janji
       F        C
tegane kowe ngapusi
            Am                  Em
nganti seprene suwene aku ngenteni
F           G
nangis batinku
    Em        Am
nggrantes uripku
        F          G
teles kebes netes eluh
        C
neng dadaku..

Musik : 
Am  Em  F  G  C  G

Reff:
    C           Em
  Dudu klambi anyar
               F
  sing neng njero lemariku
      Dm
  nanging bojo anyar
              G
  sing mbok pamerke neng aku..

  Int. 
  F  G  C  G 

    C          Em
  Dudu wangi mawar
             F
  sing tak sawang neng mripatku
      Dm
  nanging kowe lali
           G
  nglarani wong koyo aku..

#)
F           G
Neng opo seneng aku
Em            Am
yen mung gawe laraku
   F         G
pamer bojo anyar
         C
neng ngarepku..

F           G
Neng opo seneng aku
Em            Am
yen mung gawe laraku
   F         G
pamer bojo anyar
         C
neng ngarepku..
   F         G
pamer bojo anyar
         C
neng ngarepku..

Outro : 
C




CHORD TERKAIT