Intro :
C  F  C  Am  Em
F  G  Em  Am
F  G  C  G
        C
Koyo ngene
        F            C
rasane wong nandang kangen
       Am                 Em
rino wengi atiku rasane peteng
F           G
tansah kelingan
Em           Am
kepengen nyawang
    F       Dm         G
sedelo wae uwis emoh tenan..
Int. F G
*)
         C
Cidro janji
       F        C
tegane kowe ngapusi
            Am                  Em
nganti seprene suwene aku ngenteni
F           G
nangis batinku
    Em        Am
nggrantes uripku
        F          G
teles kebes netes eluh
        C
neng dadaku..
Musik :
Am  Em  F  G  C  G
Reff:
    C           Em
  Dudu klambi anyar
               F
  sing neng njero lemariku
      Dm
  nanging bojo anyar
              G
  sing mbok pamerke neng aku..
  Int.
  F  G  C  G
    C          Em
  Dudu wangi mawar
             F
  sing tak sawang neng mripatku
      Dm
  nanging kowe lali
           G
  nglarani wong koyo aku..
#)
F           G
Neng opo seneng aku
Em            Am
yen mung gawe laraku
   F         G
pamer bojo anyar
         C
neng ngarepku..
Musik :
Am  Em  F  G  C
Am  Em  F  G  C  G
*)
         C
Cidro janji
       F        C
tegane kowe ngapusi
            Am                  Em
nganti seprene suwene aku ngenteni
F           G
nangis batinku
    Em        Am
nggrantes uripku
        F          G
teles kebes netes eluh
        C
neng dadaku..
Musik :
Am  Em  F  G  C  G
Reff:
    C           Em
  Dudu klambi anyar
               F
  sing neng njero lemariku
      Dm
  nanging bojo anyar
              G
  sing mbok pamerke neng aku..
  Int.
  F  G  C  G
    C          Em
  Dudu wangi mawar
             F
  sing tak sawang neng mripatku
      Dm
  nanging kowe lali
           G
  nglarani wong koyo aku..
#)
F           G
Neng opo seneng aku
Em            Am
yen mung gawe laraku
   F         G
pamer bojo anyar
         C
neng ngarepku..
F           G
Neng opo seneng aku
Em            Am
yen mung gawe laraku
   F         G
pamer bojo anyar
         C
neng ngarepku..
   F         G
pamer bojo anyar
         C
neng ngarepku..
Outro :
C

Chord Didi Kempot - Pamer Bojo