Intro :
G  D  Em  Bm
C  G  D  G  D
G      D              Em  Bm
Kowe pernah ono ning atiku
   C       D               G
Janji ora bakal ninggalke aku
  Am         D       G       Em
Saiki kowe lungo mblenjani janjimu
    Am                      D
Ninggalke loro ning njero dodo
        G  D
Ora masalah
(*)
G              D
Lambemu sing lamis
         Em      Bm
Nggawe atiku ke iris
      C         D
Ora bakal aku nangis
       G
Mergo kuwi wes di garis
     Am        D
Tresnomu koyo telo
   G    D      Em
Anane mung nyereti
   Am
Isane nggawe loro
      D
Loro ning njero ati . .
Reff :
Em
Urip rasah spaneng
         Bm
Ra ono kowe aku ayem
  C
Urip rasah spaneng
        G         D
Ra ono kowe aku seneng
    Em
Tresnomu uwes luntur
         Bm
Aku tak trimo mundur
      C            D   G  D
Ketimbang nggawe atiku ajur
Interlude :
G  D  Em  Bm
C  G  D
(2x)
G  D
Kembali : (*),..Reff . .
Em
Urip rasah spaneng
         Bm
Ra ono kowe aku ayem
  C
Urip rasah spaneng
        G         D
Ra ono kowe aku seneng
Em                   Bm
Ora masalah sabarku turah-turah
    C              D     G
Ketimbang nggawe atiku bubrah
    C              D     G
ketimbang nggawe uripku susah
Ending :
G  D

Chord Via Vallen - Ora Masalah