Selamat datang di tunechord.com, mesin pencari untuk chord gitar. Kami memiliki banyak chord untuk dipelajari. Mari bermain dan belajar
0-9 A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

Chord Lagu Wandra - Tresno Sesiseh

Intro : 
F  C  G  C
F  Em  Dm  G  C

 F                 C
Abot mikir tak renggo dewe
 G               C
Abot nyonggo kahanan iki
    F                G            C
Mungkin cukup semene anggonku tresno..

Int. 
F  Em  Am  Dm  G  C

  F                       C
Cerah lintang lan wulan soyo ilang
      G                 C
Ati perih amergo tresno sesiseh
  F                     G         C
Tulung Gusti gawenen atiku dadi bungah..

    Am
Awakku nggreges..
        Em
Mikerne kenangan awake dewe
         F         Dm
Sing ra iso di baleni
       G
Kowe tego mileh cidro..

Reff :
           C                    G
   Ra ono angin mendung lan ra ono udan
          Am                       A
   Omonganmu wani tenan medhot tresno
                  Dm
   Sing lagi kasmaran, kowe
          F           G
   Mung ngguyu tanpo salah..

           C                    G
   Ra ono angin mendung lan ra ono udan
          Am                    A
   Kowe tego ninggal aku kowe tego
                  Dm
   Mblenjani janjimu, eling
      F         G
   Karma ora bakal nyasar..

Musik : 
Em  Am  Dm  G
Em  Am  Dm  G  C

 F                 C
Abot mikir tak rengkuh dewe
 G               C
Abot nyonggo kahanan iki
    F                G            C
Mungkin cukup semene anggonku tresno..

    Am
Awakku nggreges..
        Em
Mikerne kenangan awake dewe
         F         Dm
Sing ra iso di baleni
       G
Kowe tego mileh cidro..

Reff :
           C                    G
   Ra ono angin mendung lan ra ono udan
          Am                       A
   Omonganmu wani tenan medhot tresno
                  Dm
   Sing lagi kasmaran, kowe
          F           G
   Mung ngguyu tanpo salah..

           C                    G
   Ra ono angin mendung lan ra ono udan
          Am                    A
   Kowe tego ninggal aku kowe tego
                  Dm
   Mblenjani janjimu, eling
      F         G
   Karma ora bakal nyasar..

           C                    G
   Ra ono angin mendung lan ra ono udan
          Am                       A
   Omonganmu wani tenan medhot tresno
                  Dm
   Sing lagi kasmaran, kowe
          F           G
   Mung ngguyu tanpo salah..

           C                    G
   Ra ono angin mendung lan ra ono udan
          Am                    A
   Kowe tego ninggal aku kowe tego
                  Dm
   Mblenjani janjimu, eling
      F         G
   Karma ora bakal nyasar..

Outro : 
C  Em  F  G  C  C

CHORD TERKAIT