Selamat datang di tunechord.com, mesin pencari untuk chord gitar. Kami memiliki banyak chord untuk dipelajari. Mari bermain dan belajar
0-9 A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

Chord Gitar Ilux - Medot Janji

(Intro) 
D  G  A  F#m  Bm  C  A

    D   
kelingan mawar abang
          F#m
sing gemantung ning rambutmu
      G             A        D
tak jogo utuh ning njero laciku..

    D
rabakal ilang lan lali mergo
F#m
uwes pisahan
    G              A        D
kelingan kowe tego medot janji..

      A
sak jerone segoro
        Bm
luwih jeru loro iki
        G
malah kowe..
       A           D
seneng-seneng karo ati liyo
     A
njoboku ora popo
       Bm
njero atiku nelongso
      G
tresnoku mung
     D          A
mbok anggep dolanan..

(Chorus)
     D        G
mugo kowe bahagia
  A         D
karo pilihanmu
    G            D
aku mung biso nyawang kowe
        Em          A
lan ngimpi bareng kowe..

    D          G
aku urung percoyo
     A         D
kowe mindah atimu..
            G
nggo wong liyo..
      D
sedangkan kuwi
        A
lungo nglalekne aku..

    D
sak bendino, saben wektu
    F#m
kepikiran awakmu
    G
aku ngerti sing
    A            D   A
dipikir ra rumongso..

    D
rabakal ilang lan lali mergo
F#m
uwes pisahan
    G              A        D
kelingan kowe tego medot janji..

      A
sak jerone segoro
        Bm
luwih jeru loro iki
        G
malah kowe..
       A           D
seneng-seneng karo ati liyo
     A
njoboku ora popo
       Bm
njero atiku nelongso
      G
tresnoku mung
     D          A
mbok anggep dolanan..

(Chorus)
     D        G
mugo kowe bahagia
  A         D
karo pilihanmu
    G            D
aku mung biso nyawang kowe
        Em          A
lan ngimpi bareng kowe..

    D          G
aku urung percoyo
     A         D
kowe mindah atimu..
            G
nggo wong liyo..
      D
sedangkan kuwi
        A
lungo nglalekne aku..

(Int.) 
G  A  F#m  Bm  Em  A  D
G  A  F#m  Bm  Em  A  D
       
(Chorus)
     D        G
mugo kowe bahagia
  A         D
karo pilihanmu
    G            D
aku mung biso nyawang kowe
        Em          A
lan ngimpi bareng kowe..

    D          G
aku urung percoyo
     A         D
kowe mindah atimu..
            G
nggo wong liyo..
      D
sedangkan kuwi
        A
lungo nglalekne aku..

(Outro) 
D  G  A  F#m  Bm  Em  A  A  D




CHORD TERKAIT