(Intro)
D  G  A  F#m  Bm  C  A
    D
kelingan mawar abang
          F#m
sing gemantung ning rambutmu
      G             A        D
tak jogo utuh ning njero laciku..
    D
rabakal ilang lan lali mergo
F#m
uwes pisahan
    G              A        D
kelingan kowe tego medot janji..
      A
sak jerone segoro
        Bm
luwih jeru loro iki
        G
malah kowe..
       A           D
seneng-seneng karo ati liyo
     A
njoboku ora popo
       Bm
njero atiku nelongso
      G
tresnoku mung
     D          A
mbok anggep dolanan..
(Chorus)
     D        G
mugo kowe bahagia
  A         D
karo pilihanmu
    G            D
aku mung biso nyawang kowe
        Em          A
lan ngimpi bareng kowe..
    D          G
aku urung percoyo
     A         D
kowe mindah atimu..
            G
nggo wong liyo..
      D
sedangkan kuwi
        A
lungo nglalekne aku..
    D
sak bendino, saben wektu
    F#m
kepikiran awakmu
    G
aku ngerti sing
    A            D   A
dipikir ra rumongso..
    D
rabakal ilang lan lali mergo
F#m
uwes pisahan
    G              A        D
kelingan kowe tego medot janji..
      A
sak jerone segoro
        Bm
luwih jeru loro iki
        G
malah kowe..
       A           D
seneng-seneng karo ati liyo
     A
njoboku ora popo
       Bm
njero atiku nelongso
      G
tresnoku mung
     D          A
mbok anggep dolanan..
(Chorus)
     D        G
mugo kowe bahagia
  A         D
karo pilihanmu
    G            D
aku mung biso nyawang kowe
        Em          A
lan ngimpi bareng kowe..
    D          G
aku urung percoyo
     A         D
kowe mindah atimu..
            G
nggo wong liyo..
      D
sedangkan kuwi
        A
lungo nglalekne aku..
(Int.)
G  A  F#m  Bm  Em  A  D
G  A  F#m  Bm  Em  A  D
(Chorus)
     D        G
mugo kowe bahagia
  A         D
karo pilihanmu
    G            D
aku mung biso nyawang kowe
        Em          A
lan ngimpi bareng kowe..
    D          G
aku urung percoyo
     A         D
kowe mindah atimu..
            G
nggo wong liyo..
      D
sedangkan kuwi
        A
lungo nglalekne aku..
(Outro)
D  G  A  F#m  Bm  Em  A  A  D

Chord Ilux - Medot Janji