Selamat datang di tunechord.com, mesin pencari untuk chord gitar. Kami memiliki banyak chord untuk dipelajari. Mari bermain dan belajar
0-9 A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

Chord Gitar Ndarboy Genk Feat. Jessy Andra - Tibo Mburi

Intro : 
C  D  F  Fm  C

C               D
Aku dewean ning ndalan prapatan
    Fm                 C
sak wise kowe ngajak bubaran
C              D
senajan loro nanging kudu tak terimo
  Fm          G           C
mugo wae sing apik nggo dewe 

*)
F          G
Sak tenane atiku
   Em        Am
durung biso nerimo
  Dm           G          C
kowe gandeng karo uwong liyo 
F           G
kowe ora ngerasakke
     Em       Am
sing tak rasakke
             Bb
sing penting kowe bahagia
        G
aku gampang 

Reff :
        C    Dm       E        Am
 Duh Gusti paringono aku kuat ati
   F        C
 mugo mugo oleh ganti
      D         G
 sing luwih gemati 
    C     Dm       E         Am
 elingo mugo kowe ora dadi gelo
    F           C  Am
 mergo gelo lan kuciwo
   Dm   G       C
 tibone ning mburi 

Int. 
C  D  F  Fm
C  D  F  Fm  C

C                D
Mlaku nem wulan aku iseh dewean
   Fm                    C
krungu kabar kowe arep tunangan
C              D 
senajan loro nanging kudu tak terimo
  Fm          G           C
mugo wae sing apik nggo kowe

*)
F          G
Sak tenane atiku
   Em        Am
durung biso nerimo
  Dm           G          C
kowe gandeng karo uwong liyo 
F           G
kowe ora ngerasakke
     Em       Am
sing tak rasakke
             Bb
sing penting kowe bahagia
        G
aku gampang 

Reff :
        C    Dm       E        Am
 Duh Gusti paringono aku kuat ati
   F        C
 mugo mugo oleh ganti
      D         G
 sing luwih gemati 
    C     Dm       E         Am
 elingo mugo kowe ora dadi gelo
    F           C  Am
 mergo gelo lan kuciwo
   Dm   G       C
 tibone ning mburi 
Am         Em   F      C
Aku ngerti kowe ora gampang
  Dm          G        C
kadung suwe dewe bebarengan
Am            Em    F       C
nanging Gusti nduwe dalan liyo
  Dm        Em
kowe kudu lilo
  F           G          C  G
kowe kudu nerimo lan legowo 

Reff :
        C    Dm       E        Am
 Duh Gusti paringono aku kuat ati
   F        C
 mugo mugo oleh ganti
      D         G
 sing luwih gemati 
    C     Dm       E         Am
 elingo mugo kowe ora dadi gelo
    F           C  Am
 mergo gelo lan kuciwo
   Dm   G       C  G
 tibone ning mburi 
        C    Dm       E        Am
 Duh Gusti paringono aku kuat ati
   F        C
 mugo mugo oleh ganti
      D         G
 sing luwih gemati 
    C     Dm       E         Am
 elingo mugo kowe ora dadi gelo
    F           C  Am
 mergo gelo lan kuciwo
   Dm   G       Am
 tibone ning mburi 
  Dm        Em
kowe kudu lilo
  F           G          C
kowe kudu nerimo lan legowo 




CHORD TERKAIT