Intro :
C  D  G  Em
C  D  G  D
       G         C           D
Pertamane aku kenal marang kowe
          G      C      D
Tansah seneng rasane atine
       G             C           D
Saktenane lungguh jejer marang kowe
       C           D        G  D
Rasane ayem.. tentrem kahanane..
         G            C       D
Janji manismu mbiyen karo awakku
         G          C            D
Janji manismu ra bakal ninggalke aku
          G          C          D
Pirang tahun lehku nyanding awakmu
       G           C          D
Saiki lungo milih karo wong liyo..
Musik :
C  D  G  Em
C  D  G
Reff:
         C            D
  yowis ben tak ikhlaske
             Bm      Em
  yen pancen iki dalane
          C            D          G
  kowe lungo mergo bondho kowe cidro..
         C           D
  pancen aku sing salah
            G   D/F# Em
  ngarepke tresnane kowe
            C          D        G
  ning nyatane kowe malah karo kae..
       C           D
  aku mung biso nrimo
            G      D/F#   Em
  nyawang kowe nggandeng kae
         C        D       G
  mugo kowe bahagia selawase..
Musik :
C  D  G  D
C  D  G
Reff:
         C            D
  yowis ben tak ikhlaske
             Bm      Em
  yen pancen iki dalane
          C            D          G
  kowe lungo mergo bondho kowe cidro..
         C           D
  pancen aku sing salah
            G   D/F# Em
  ngarepke tresnane kowe
            C          D        G
  ning nyatane kowe malah karo kae..
       C           D
  aku mung biso nrimo
            G      D/F#   Em
  nyawang kowe nggandeng kae
         C        D       G
  mugo kowe bahagia selawase..
        C        D         Bm  Em
  mugo kowe bahagia saklawase..
        C        D        C  D  G
  mugo kowe bahagia karo kae..

Chord Rassteam - Nrimo Lungamu