Selamat datang di tunechord.com, mesin pencari untuk chord gitar. Kami memiliki banyak chord untuk dipelajari. Mari bermain dan belajar
0-9 A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

Chord Gitar Seniningan - Janjimu

Intro : 
F  G  C

  C    G          Am     A
kowe tau ono ning uripku
   F        G           C  C7
kanji setyo amung nggo aku..
    F           G
tresno sing wes tak jogo
      Em          Am
amung kanggo sliramu
    Dm   G           C
jebule kuwi kabeh palsu..

  C   G           Am  A
loro iki tak rasakke
 F        G           C  C7
ora bakal iso ngelalekke..
  F       G
kowe tego ninggalke
  Em          Am
malah pilih kae
  Dm          G          C
mugo kowe bahagio saklawase..

       F           G
pancen aku sek keleru
       C      G    Am
ra iso ngerti karepmu
       Dm   G            C
kowe tego lungo ninggal aku..

Reff :
           F     G
    mbok mikir sitik wae
     Em            Am
    opo sing tak rasakke
      Dm    G          C
    kowe lungo ngono wae..

     F       G
    opo salahku iki
           Em          Am
    nganti kowe mblenjani
       Dm         G        C
    janji sing di ucapke wingi..

Musik : 
F  G  Em  Am  Dm  G  C
F  G  Em  Am  Dm  G  C

       F           G
pancen aku sek keleru
       C      G    Am
ra iso ngerti karepmu
       Dm   G            C
kowe tego lungo ninggal aku..

Reff :
           F     G
    mbok mikir sitik wae
     Em            Am
    opo sing tak rasakke
      Dm    G          C
    kowe lungo ngono wae..

     F       G
    opo salahku iki
           Em          Am
    nganti kowe mblenjani
       Dm         G        C
    janji sing di ucapke wingi..

           F     G
    mbok mikir sitik wae
     Em            Am
    opo sing tak rasakke
      Dm    G          C
    kowe lungo ngono wae..

     F       G
    opo salahku iki
           Em          Am
    nganti kowe mblenjani
       Dm         G        C
    janji sing di ucapke wingi..
       F          G        C   Am
    Janji sing di ucapke wingi..
       F  G              C  F G C
    Janji.. di ucapke wingi..




CHORD TERKAIT