Selamat datang di tunechord.com, mesin pencari untuk chord gitar. Kami memiliki banyak chord untuk dipelajari. Mari bermain dan belajar
0-9 A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

Chord Kunci Gitar RNK - Akhire Lungo

Intro : 
F  G  Em  Am  Dm  G  C

    C           F
Tekamu.. nggawe seneng atiku
    G                  C
Kegowo aku nyaman roso batinku
 Am             Dm
Ora ragu.. kowe dadi pilihanku..
   G                     C
Tanpo ngiro.. bakal gawe tatu..

Int. 
F  G  C

     C            F
Lungamu.. nggawe larane atiku
  G                  C
Kepati roso iki ajur roso batinku
   Am
Ikhlas ku nerimo..
         Dm
Yen kuwi pancen pilihanmu
     G
Mugo kowe bahagia
       C
Dengan dunia barumu..

    F      G          Em           Am
Akhire.. kowe milih lungo ninggal aku
            Dm
Sing wis ngupayake (sing wis ngupayake)
         G
Ben ra dadi crito loro..

Reff :
             F          G      C
  Ajure roso iki ngerti kowe lungo..
        F         G           C
  Tak jaluk kowe ojo nganti gelo..
        F        G        Em         A
  Kabeh kahanan iki Gusti sing nentokno..
        Dm         G          C
  Ora lilo ati aku tansah nerimo..

Musik : 
Am  G  F  G  G  G#m
Am  Em  F  G  C

     C            F
Lungamu.. nggawe larane atiku
  G                  C
Kepati roso iki ajur roso batinku
   Am
Ikhlas ku nerimo..
         Dm
Yen kuwi pancen pilihanmu
     G
Mugo kowe bahagia
       C
Dengan dunia barumu..

    F      G          Em           Am
Akhire.. kowe milih lungo ninggal aku
            Dm
Sing wis ngupayake (sing wis ngupayake)
         G
Ben ra dadi crito loro..

Reff :
             F          G      C
  Ajure roso iki ngerti kowe lungo..
        F         G           C
  Tak jaluk kowe ojo nganti gelo..
        F        G        Em         A
  Kabeh kahanan iki Gusti sing nentokno..
        Dm         G          C
  Ora lilo ati aku tansah nerimo..

             F          G      C
  Ajure roso iki ngerti kowe lungo..
        F         G           C
  Tak jaluk kowe ojo nganti gelo..
        F        G        Em         A
  Kabeh kahanan iki Gusti sing nentokno..
        Dm         G          C
  Ora lilo ati aku tansah nerimo..
        Dm       G
  Ora lilo ati..iii..
                 C
  Aku tansah nerimo..




CHORD TERKAIT