Intro :
F  Em  Dm  G
F  Em  Dm  G
  C                      G
sewu siji ati sing koyo atimu
       G                       C
sing gelem nompo kabeh kurange awakku
     C                         G
siji-sijine tresno sing koyo tresnamu
      G                       C
sing ora tau sambat mergo kahananku..
    Am          F
aku ra bakal ngiwo
        C           G
kowe ra bakal tak sio-sio
         Am          F
tresnomu bakal tak jogo
        C        G        C
ning atiku..mung ono sliramu..
Reff :
                F
   panase srengenge
                   Em
   ra tau tak rasakne
                         Dm
   penting iso nyambut gawe
       G          C
   ben iso nyenengke kowe..
                F
   ademe wengi iki
              Em
   aku ra peduli
                        Dm
   penting iso tetep kerjo
          G       C
   kanggo golek rejeki..
  Am         F
sirah dadi sikil
       C           D
nibo tangi tak lakoni
  F                    G
gematiku iki kanggo bukti
                     C
tresnoku marang sliramu..
Musik :
Am  F  C  G
Am  F  D  G
  C                      G
sewu siji ati sing koyo atimu
       G                       C
sing gelem nompo kabeh kurange awakku
     C                         G
siji-sijine tresno sing koyo tresnamu
      G                       C
sing ora tau sambat mergo kahananku..
    Am          F
aku ra bakal ngiwo
        C           G
kowe ra bakal tak sio-sio
         Am          F
tresnomu bakal tak jogo
        C        G        C
ning atiku..mung ono sliramu..
Reff :
                F
   panase srengenge
                   Em
   ra tau tak rasakne
                         Dm
   penting iso nyambut gawe
       G          C
   ben iso nyenengke kowe..
                F
   ademe wengi iki
              Em
   aku ra peduli
                        Dm
   penting iso tetep kerjo
          G       C
   kanggo golek rejeki..
                F
   panase srengenge
                   Em
   ra tau tak rasakne
                         Dm
   penting iso nyambut gawe
       G          C
   ben iso nyenengke kowe..
                F
   ademe wengi iki
              Em
   aku ra peduli
                        Dm
   penting iso tetep kerjo
          G       C
   kanggo golek rejeki..
  Am         F
sirah dadi sikil
       C           D
nibo tangi tak lakoni
  F                    G
gematiku iki kanggo bukti
                     C Am    G
tresnoku marang sliramu.. ho o..
         F           C
tresnoku marang sliramu..

Chord Anisa Salma - Ra Bakal Ngiwo