Selamat datang di tunechord.com, mesin pencari untuk chord gitar. Kami memiliki banyak chord untuk dipelajari. Mari bermain dan belajar
0-9 A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

Chord Gitar Corazon - Wis Ra Sayang

Intro : 
C  G  Am  Em 

  C               G
saiki kowe dadi bedo
 Am                       Em
opo mergo kowe wes ra tresno
  F    G   C        Am
kowe lungo tanpo suoro
       F     G        C
nggawe atiku keloro-loro..

C                        G
yen pancen kowe wes ra sayang
   Am                   Em
ngomongo aku, aku ora popo
  F           G      C  G/B  Am
nanging roso iki ra iso ngapusi
   F         G              C
yo mung kowe sing tak tresnani..

*)
     Am        Em
kowe arep ngeliyo
       F            C   G/B
aku yo mung iso nerimo
   Am          Em
mergo roso tresno
    F         G
ora iso di pekso..

Reff :
    Am             Em
  bola bali aku di apusi
   F                  C
  ora pisan pindo aku di larani
    Am          Em
  moto iki ra bakal nangis
          F                 G
  senajan roso ati koyo di ires..

Musik : 
Am  Em  F  C  G/B
Am  Em  F  G   

*)
     Am        Em
kowe arep ngeliyo
       F            C  G/B
aku yo mung iso nerimo
   Am          Em
mergo roso tresno
    F         G
ora iso di pekso..

Reff :
    Am             Em
  bola bali aku di apusi
   F                  C
  ora pisan pindo aku di larani
    Am          Em
  moto iki ra bakal nangis
          F                 G
  senajan roso ati koyo di ires..

    Am             Em
  bola bali aku di apusi
   F                  C
  ora pisan pindo aku di larani
    Am          Em
  moto iki ra bakal nangis
          F               
  senajan roso ati..
          F                 G
  senajan roso ati koyo di ires..

Outro : 
C




CHORD TERKAIT