Intro :
C  Em  F  G
G  G#  Am  Em  F  G
C              Em
..Kroso sepi rasa neng atiku
F                     Em
..Urip dewe neng kene tanpo tresnamu
F                 C        Am
..Pirang sasi suwene ora ketemu
 D              G
..Ra ono liyane sing tak tungu tunggu
*)
C                 Em
..Koyo ngene wong yen nandang rindu
F                   Em
..Saben wengi mripat iki angel turu
F                      C        Am
..Umpomo tanganku k'lakon entuk jantu
 Dm                G
..Rasane aku koyo ketiban ndaru..
Reff:
        C                Em
  Angin wengi gawanen kangenku
      F                      G
  Gawanen kangenku kanggo slirane
           C             Em
  Lintang lugu sawangen awakku
         F                 G
  Neng kene aku ngenten tekane..
  F              C       Am
  Wis seprene ra ono kabare
     Dm       G       C
  Kangen ngenteni tekane..
Musik:
C  F  G
C  F  G
C  F  G
F  C  Am  D  G
*)
C                 Em
..Koyo ngene wong yen nandang rindu
F                   Em
..Saben wengi mripat iki angel turu
F                      C        Am
..Umpomo tanganku k'lakon entuk jantu
 Dm               G
..Rasane aku koyo ketiban ndaru..
Reff end:
        C                Em
  Angin wengi gawanen kangenku
      F                      G
  Gawanen kangenku kanggo slirane
           C             Em
  Lintang lugu sawangen awakku
         F                 G
  Neng kene aku ngenten tekane..
  F              C       Am
  Wis seprene ra ono kabare
     Dm       G       C
  Kangen ngenteni tekane..
  F              C       Am
  Wis seprene ra ono kabare
     Dm       G       C
  Kangen ngenteni tekane..
     Dm        G          C
  Kangen.. ngenteni.. tekane

Chord Didi Kempot - Angin Wengi