Intro :
Fm  Fm  Bbm  Fm
Fm  Fm  Bbm  Fm
Fm            C          Fm
neng ngendi nggonku nggoleki
                    C
mung abote kepengen ketemu
               Fm
najan adoh tak parani
            C#       Fm
mung nuruti kareping ati..
       C       Fm
barang saiki ketemu
                  C
kowe lungo ninggalne aku
              Fm
koyo sinendal atiku
      C          Fm
luh tumetes nelesi pipiku
Int.
D#  Bb  C#  Fm
Reff :
        F        Bbm
 yen pancene wes ra tresno
         C#               Fm
 mbok yo kondo kondo sing prasetyo
     C         Fm
 ojo gawe gelo ati
     Bbm   C#         C
 aku ora.. bakal nggondeli..
     C         Fm
koyo ngene lelakonku
                        C
mbiyen ngopo kok ndadak ketemu
               Fm
yen pancene di tinggalne
     C           Fm
gawe gelo ati saklawase..
Musik :
Bbm  Fm  D#  C#  C
Bbm  D#  G#  D#/G  Fm
Bbm  C  Fm
Reff :
        F        Bbm
 yen pancene wes ra tresno
         C#               Fm
 mbok yo kondo kondo sing prasetyo
     C         Fm
 ojo gawe gelo ati
     Bbm   C#         C
 aku ora.. bakal nggondeli..
            C             Fm
neng ngendi nggonku nggoleki
                      C
mung abote kepengen ketemu
               Fm
najan adoh tak parani
            C#       Fm
mung nuruti kareping ati
       C       Fm
barang saiki ketemu
                  C
kowe lungo ninggalne aku
              Fm
koyo sinendal atiku
      C          Fm
luh tumetes nelesi pipiku..
Outro :
Bbm  D#  G#  F#  G#  Bb