Selamat datang di tunechord.com, mesin pencari untuk chord gitar. Kami memiliki banyak chord untuk dipelajari. Mari bermain dan belajar
0-9 A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

Chord Gitar Didi Kempot - Mati Urip

Intro : 
G  Bm  D  C  D#  D
G  Bm  Em  Bm  C  D

      G     D           Em   Bm
Mati urip sing neng ati siji
    C                         D
Ora ono wong liyo sing tak kangeni
     Bm                     Em
Senajan sewu gunung sing ngalangi
         C                      D
Nanging aku ra mundur tetep nggoleki..

          G    D           Em   Bm
Nganti mbesuk sak bedahing bumi
     C                    D
Ora bakal luntur tresnaku iki
    Bm                Em
Senajan sewu kutho ngalangi
       C           D
Aku tetep setyo ngenteni..

Int. C D

Reff:
             G              Bm
  Aku neng kene kowe neng kono
              C             D
  Sing tak jaluk koe jo ngono
             G              Bm
  Aku neng kene kowe neng kono
          C           D
  Tresno iki ojo di paro..

       Em            Bm
  Neng ati..koe tak pujo
         C      D        G
  Nganti mati..ra bakal cidro..

Musik : 
Bb  D  C  G
Bb  D  C  G 
Am  D  G  D

      G     D           Em   Bm
Mati urip sing neng ati siji
    C                         D
Ora ono wong liyo sing tak kangeni
     Bm                     Em
Senajan sewu gunung sing ngalangi
         C                      D
Nanging aku ra mundur tetep nggoleki..

          G    D           Em   Bm
Nganti mbesuk sak bedahing bumi
     C                    D
Ora bakal luntur tresnaku iki
    Bm                Em
Senajan sewu kutho ngalangi
       C           D
Aku tetep setyo ngenteni..

Int. 
C  D

Reff:
             G              Bm
  Aku neng kene kowe neng kono
              C             D
  Sing tak jaluk koe jo ngono
             G              Bm
  Aku neng kene kowe neng kono
          C           D
  Tresno iki ojo di paro..

       Em            Bm
  Neng ati..koe tak pujo
         C      D        G
  Nganti mati..ra bakal cidro..
       Em            Bm
  Neng ati..koe tak pujo
         C      D        G    Gmaj7
  Nganti mati..ra bakal cidro..




CHORD TERKAIT