Intro :
C  G/B  Am  F  G
C           Em
Dik... Ngapuranen aku
    Am          Em
Nesuo tak akoni salahku
C            Em
Dik... Sawangen mripatku
       Am                Em
Sing nangis pingin nebus dosaku
Dm           G      C   G/B Am
Kanthinen tanganku leremno atimu
     Dm                  G
Yen isih gelem urip karo aku..
*)
C          Em
Dik... Mesemo neng aku
        Am               Em
Senajan sedetik ben ayem uripku
C             Em
Dik... Tentremno batinku
    Am                   Em
Aku sik pingin bali neng sandhingmu
Dm           G   C    G/B     Am
Nyedako neng aku pandengen rupaku
         Dm       G       C
Sing wis tau ngelarani tresnamu..
Int.
Dm  G  C  Am
Dm  G  C
Reff :
     G
 Aku wong sing nyidrani
          C
 Aku wong sing nglanggar janji
      F           G     C
 Keno godho godho.. godhane wengi
     G
 Aku wong sing nyidrani
          C
 Aku wong sing nglanggar janji
        F           G             C   G
 Naliko semono koyo.. uwong sing lali..
*)
C          Em
Dik... Mesemo neng aku
        Am               Em
Senajan sedetik ben ayem uripku
C             Em
Dik... Tentremno batinku
    Am                   Em
Aku sik pingin bali neng sandhingmu
Dm           G   C   -G/B     Am
Nyedako neng aku pandengen rupaku
         Dm       G       C     G
Sing wis tau ngelarani tresnamu..
Musik :
C  Am  F  G
Am  Em  F  G  C  G
*)
C          Em
Dik... Mesemo neng aku
        Am               Em
Senajan sedetik ben ayem uripku
C             Em
Dik... Tentremno batinku
    Am                   Em
Aku sik pingin bali neng sandhingmu
Dm           G   C    G/B     Am
Nyedako neng aku pandengen rupaku
         Dm       G       C
Sing wis tau ngelarani tresnamu..
Int.
Dm  G  C  Am
Dm  G  C
Reff :
     G
 Aku wong sing nyidrani
          C
 Aku wong sing nglanggar janji
      F           G     C
 Keno godho godho.. godhane wengi
     G
 Aku wong sing nyidrani
          C
 Aku wong sing nglanggar janji
        F           G             C
 Naliko semono koyo.. uwong sing lali..
        F          G           C
 Naliko semono koyo uwong sing lali

Chord Didi Kempot - Nglanggar Janji