(Intro)
Bm  G  Em  F#
Em  Bm  E  G  Bm
              Bm   A    G
Piring sing pecah ilang separo
Bm                       F#
 tak sayang sayang kok koyo ngono
           Em              Bm
Sigar dadi loro urung dadi bojo
    E         G      Bm
opo pancen pancene durung jodho
(Intro)
E  G  Bm
              Bm       G
Piring sing pecah kari tilase
Bm                          F#
 tak sayang sayang kok koyo ngene
         Em               Bm
Metengi atiku iki perih rasane
       F#                 Bm
mbiyen sayang saiki ilang tresnane
(Intro)
G  Bm  F#  E  Bm
  F#
Mangan mung kari muluk
         Bm
wis neng ngarepe lambe
F#
Aku sing ngrekoso
     G          Bm
neng ra melu ngrasakke
(Intro)
G  Bm
  F#
Ngelak mung kari ngombe
  Bm
Kabeh wis tak cepakke
  F#                    Bm
nanging aku malah tok lalekke
(Intro)
G  F#m  Bm
              Bm  A    G
Piring sing pecah kari tilase
Bm                       F#
 tak sayang sayang kok koyo ngene
         Em               Bm
Metengi atiku iki perih rasane
       F#                 Bm
mbiyen sayang saiki ilang tresnane
(Intro)
G  Bm  F#  E  Bm
  F#
Mangan mung kari muluk
         Bm
wis neng ngarepe lambe
F#
Aku sing ngrekoso
     G          Bm
neng ra melu ngrasakke
(Intro)
G  Bm
  F#
Ngelak mung kari ngombe
  Bm
Kabeh wis tak cepakke
  F#                    Bm
nanging aku malah tok lalekke
(Intro)
G   F#m  Bm
              Bm   A    G
Piring sing pecah ilang separo
Bm                       F#
 tak sayang sayang kok koyo ngono
           Em              Bm
Sigar dadi loro urung dadi bojo
    E         G      Bm
opo pancen pancene durung jodho
(Intro)
E  G  Bm
              Bm       G
Piring sing pecah kari tilase
Bm                          F#
 tak sayang sayang kok koyo ngene
         Em               Bm
Metengi atiku iki perih rasane
       F#                 Bm
mbiyen sayang saiki ilang tresnane

Chord Didi Kempot - Sigar Tresnone