Intro :
G  Em  G  Em
G  Em  Am  D
G       Em
wis.. cukup
     G      Em
nggonmu.. gawe
  G      Em     Am  D
gawe.. loro atiku..
G       Em
wis.. cukup
     G      Em
nggonmu.. gawe
  G      Em         Am  D
gawe.. nangis mripatku..
    Em    D    G
tak tompo.. ora popo..
Int.
G  Em  Am  D
C     D          G    D    Em
  aku ra ngloro ati karo kowe
  Am           D          G
senadyan aku kerep mbok larakke..
C        D            G   D     Em
  mung siji wedi sing tak pikirake
 Am         D          G
aku ojo nganti di tinggalke..
Reff :
  Am        D
  ..bebasan nangis
      G  D   Em
  ora metu iluhku
    C            D      G
  nangis nangisi roso tresnaku..
  Am        D
  ..bebasan loro
           G    D   Em
  wis suwe ra entuk jantu
      C        D             G
  marine yen kowe ra ninggal aku..
G       Em
wis.. cukup
     G      Em
nggonmu.. gawe
  G      Em     Am  D
gawe.. loro atiku..
G       Em
wis.. cukup
     G      Em
nggonmu.. gawe
  G      Em         Am  D
gawe.. nangis mripatku..
    Em    D    G
tak tompo.. ora popo..
Musik :
G  Em  Am  D
G  Em  Am  D
G
Reff :
  Am        D
  ..bebasan nangis
      G  D   Em
  ora metu iluhku
    C            D      G
  nangis nangisi roso tresnaku..
  Am        D
  ..bebasan loro
           G    D   Em
  wis suwe ra entuk jantu
      C        D             G
  marine yen kowe ra ninggal aku..
G       Em
wis.. cukup
     G      Em
nggonmu.. gawe
  G      Em     Am  D
gawe.. loro atiku..
G       Em
wis.. cukup
     G      Em
nggonmu.. gawe
  G      Em         Am  D
gawe.. nangis mripatku..
    Em    D     G
tak tompo.. ora popo..
Outro :
G  Em  Am  D
[5x]
fadeout..
G

Chord Didi Kempot - Wis Cukup