Intro :
C  F  C  F
C  Dm  G  C
(Nella Kharisma)
C                  F                C
 nangis batinku saiki kelingan sampeyan
                F             C
nong njero ati iki kulo taseh sayang
      Dm      G          C
sepurane kulo mbiyen ninggalke..
        Dm       G          C   G
sak temene mageh kangen slirane..
Reff : (Ilux ID)
                 C                 G
  mung siji dungoku iki kanggo awakmu
              Am                 Em
  mugo kowe seneng urip karo bojomu
                    F                C
  ra usah mbok pikerne aku iki nengkene
                Dm                    G
  senajan ati perih rak bakal tak ketokne..
Musik :
C  G  Am  Em
F  C  Dm  G  C
(Nella Kharisma)
C                  F                C
 nangis batinku saiki kelingan sampeyan
                F             C
nong njero ati iki kulo taseh sayang
      Dm      G          C
sepurane kulo mbiyen ninggalke..
        Dm       G          C   G
sak temene mageh kangen slirane..
Reff : (Ilux ID)
                 C                 G
  mung siji dungoku iki kanggo awakmu
              Am                 Em
  mugo kowe seneng urip karo bojomu
                    F                C
  ra usah mbok pikerne aku iki nengkene
                Dm                    G
  senajan ati perih rak bakal tak ketokne..
                 C                 G
  mung siji dungoku iki kanggo awakmu
              Am                 Em
  mugo kowe seneng urip karo bojomu
                    F                C
  ra usah mbok pikerne aku iki nengkene
                Dm                    G
  senajan ati perih rak bakal tak ketokne..
Outro :
F  G  F  G  C