Selamat datang di tunechord.com, mesin pencari untuk chord gitar. Kami memiliki banyak chord untuk dipelajari. Mari bermain dan belajar
0-9 A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

Chord Gitar Ilux Feat. Nella Kharisma - Nangis Sak Tenane

Intro : 
C  F  C  F
C  Dm  G  C

(Nella Kharisma)
C                  F                C
 nangis batinku saiki kelingan sampeyan
                F             C
nong njero ati iki kulo taseh sayang
      Dm      G          C
sepurane kulo mbiyen ninggalke..
        Dm       G          C   G
sak temene mageh kangen slirane..

Reff : (Ilux ID)
                 C                 G
  mung siji dungoku iki kanggo awakmu
              Am                 Em
  mugo kowe seneng urip karo bojomu
                    F                C   
  ra usah mbok pikerne aku iki nengkene
                Dm                    G
  senajan ati perih rak bakal tak ketokne..

Musik : 
C  G  Am  Em
F  C  Dm  G  C

(Nella Kharisma)
C                  F                C
 nangis batinku saiki kelingan sampeyan
                F             C
nong njero ati iki kulo taseh sayang
      Dm      G          C
sepurane kulo mbiyen ninggalke..
        Dm       G          C   G
sak temene mageh kangen slirane..

Reff : (Ilux ID)
                 C                 G
  mung siji dungoku iki kanggo awakmu
              Am                 Em
  mugo kowe seneng urip karo bojomu
                    F                C   
  ra usah mbok pikerne aku iki nengkene
                Dm                    G
  senajan ati perih rak bakal tak ketokne..

                 C                 G
  mung siji dungoku iki kanggo awakmu
              Am                 Em
  mugo kowe seneng urip karo bojomu
                    F                C   
  ra usah mbok pikerne aku iki nengkene
                Dm                    G
  senajan ati perih rak bakal tak ketokne..

Outro : 
F  G  F  G  C




CHORD TERKAIT