Intro : 
C  Em  F  G  C
Dm  Am  F  G 

C                 Em
dik.. tenangno atimu..
       F       G           C
kabeh iki mung kanggo sliramu
  Dm                 Am
merantau ke kota tuk menghalalkanmu
     F                   G
mugi Gusti pangeran ngijabahi..

*)
C            Em
megawe adoh omah..
            F       G           C 
ben ndang cepet kangge njaluk kowe
     Dm               Am
sing tak karep siji biso njogo ati
    F                   G
ugo di paringi lancar rezeki
                  C
gek ndang cepet bali..

Int. 
F  G  C

Reff :
           Am          Em
   kesuwun marang janjimu
             F        C
   wes gelem nompo atiku
       F         C
   setia lan ora nuntut
          Dm     G
   nerimo opo anane..

         Am          Em
   matur nuwun sayangku
             F         C
   wis sabar ngenteni aku
         F            C
   tresnaku marang sliramu
             Dm   G      C
   nggawe mulyane genep uripku..

Musik : 
C  Em  F  C
Dm  G  C
Dm  Em  F  G  C 

*)
C            Em
megawe adoh omah..
            F       G           C 
ben ndang cepet kangge njaluk kowe
     Dm               Am
sing tak karep siji biso njogo ati
    F                   G
ugo di paringi lancar rezeki
                  C
gek ndang cepet bali..

Int. 
F  G  C

Reff :
           Am          Em
   kesuwun marang janjimu
             F        C
   wes gelem nompo atiku
       F         C
   setia lan ora nuntut
          Dm     G
   nerimo opo anane..

         Am          Em
   matur nuwun sayangku
             F         C
   wis sabar ngenteni aku
         F            C
   tresnaku marang sliramu
             Dm   G      C   F  G
   nggawe mulyane genep uripku..

           Am          Em
   kesuwun marang janjimu
             F        C
   wes gelem nompo atiku
       F         C
   setia lan ora nuntut
          Dm     G
   nerimo opo anane..

         Am          Em
   matur nuwun sayangku
             F         C
   wis sabar ngenteni aku
         F            C
   tresnaku marang sliramu
             Dm   G      C
   nggawe mulyane genep uripku..

Outro : 
F  G  C