Intro :
C  Em  F  G  C
Dm  Am  F  G
C                 Em
dik.. tenangno atimu..
       F       G           C
kabeh iki mung kanggo sliramu
  Dm                 Am
merantau ke kota tuk menghalalkanmu
     F                   G
mugi Gusti pangeran ngijabahi..
*)
C            Em
megawe adoh omah..
            F       G           C
ben ndang cepet kangge njaluk kowe
     Dm               Am
sing tak karep siji biso njogo ati
    F                   G
ugo di paringi lancar rezeki
                  C
gek ndang cepet bali..
Int.
F  G  C
Reff :
           Am          Em
   kesuwun marang janjimu
             F        C
   wes gelem nompo atiku
       F         C
   setia lan ora nuntut
          Dm     G
   nerimo opo anane..
         Am          Em
   matur nuwun sayangku
             F         C
   wis sabar ngenteni aku
         F            C
   tresnaku marang sliramu
             Dm   G      C
   nggawe mulyane genep uripku..
Musik :
C  Em  F  C
Dm  G  C
Dm  Em  F  G  C
*)
C            Em
megawe adoh omah..
            F       G           C
ben ndang cepet kangge njaluk kowe
     Dm               Am
sing tak karep siji biso njogo ati
    F                   G
ugo di paringi lancar rezeki
                  C
gek ndang cepet bali..
Int.
F  G  C
Reff :
           Am          Em
   kesuwun marang janjimu
             F        C
   wes gelem nompo atiku
       F         C
   setia lan ora nuntut
          Dm     G
   nerimo opo anane..
         Am          Em
   matur nuwun sayangku
             F         C
   wis sabar ngenteni aku
         F            C
   tresnaku marang sliramu
             Dm   G      C   F  G
   nggawe mulyane genep uripku..
           Am          Em
   kesuwun marang janjimu
             F        C
   wes gelem nompo atiku
       F         C
   setia lan ora nuntut
          Dm     G
   nerimo opo anane..
         Am          Em
   matur nuwun sayangku
             F         C
   wis sabar ngenteni aku
         F            C
   tresnaku marang sliramu
             Dm   G      C
   nggawe mulyane genep uripku..
Outro :
F  G  C

Chord Ilux - Matur Suwun