Selamat datang di tunechord.com, mesin pencari untuk chord gitar. Kami memiliki banyak chord untuk dipelajari. Mari bermain dan belajar
0-9 A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

Chord Gitar Ilux - Sego Mambu

Intro : 
F  G  C  G/B  Am
Dm  G  C

C   
ibarat..
  F          G       C
koyo sego mambu ra dipangan
 F         G        Em     Am
ati rasane iseh kelingan biyen
  Dm                   
kowe tego ninggalno,
    G
aku karo wong liyo..

C
senadyan..
    F            G        C
tresno bubar wes dadi garise
 F         G         Em       Am
iso ra iso kowe kudu tak lalekne
   Dm               
timbang sepaneng mending,
    G
aku mikir liyane..

Reff :
           F               G
  aku iseh tresno karo awakmu
            C    G/B       Am
  tapi kudu piye wes keputusanmu
                 Dm               G
  yen pancen garise kudu tak lilakne..

            F                   G
  aku seh kelingan lungguh semandingan
            C     G/B        Am
  guyon keloronan di sekseni lintang
            Dm                G
  lalekno wae mung gari ceritane
                 C
  cukup di kenang wae..

Musik : 
F  G  C  G/B  Am
Dm  G  C

C
senadyan..
    F            G        C
tresno bubar wes dadi garise
 F         G         Em       Am
iso ra iso kowe kudu tak lalekne
   Dm               
timbang sepaneng mending,
    G
aku mikir liyane..

Reff :
           F               G
  aku iseh tresno karo awakmu
            C    G/B       Am
  tapi kudu piye wes keputusanmu
                 Dm               G
  yen pancen garise kudu tak lilakne..

            F                   G
  aku seh kelingan lungguh semandingan
            C     G/B        Am
  guyon keloronan di sekseni lintang
            Dm                G
  lalekno wae mung gari ceritane..

            F                   G
  aku seh kelingan lungguh semandingan
            C     G/B        Am
  guyon keloronan di sekseni lintang
            Dm                G
  lalekno wae mung gari ceritane
                 F   G  C
  cukup di kenang wae..




CHORD TERKAIT