(Intro) 
D  E  A  F#m
D  E  A

         D                 Bm
yen sliramu wes ra sayang aku
       E                A
ora perlu mok larani atiku..
      Bm
ra perlu mbok pameri
      D          E     F#m
yen kowe nduwe pacar baru..

(Intro) 
D  E  A

      D               Bm
aku sadar.. sopo iki aku..
           E                   A
wong ra nduwe sing amung mok PHP
    Bm
aku memang wong kere
      D              E   F#m
tresnoku mung mbok sepeleke..

(Chorus)
       Bm             E
kowe bagus.. aku ora ayu
                   A
kowe pancen wong sugih..
 C#m            F#m
aku mung wong kere..
                Bm
mung siji tak jaluk ning kowe
      C#m         A
ra perlu.. gawe loro..

(Int.) 
D  E  A  F#m
D  E  A
D  C#m  D  E  A

      D               Bm
aku sadar.. sopo iki aku..
           E                   A
wong ra nduwe sing amung mok PHP
    Bm
aku memang wong kere
      D              E   F#m
tresnoku mung mbok sepeleke..

(Chorus)
       Bm             E
kowe bagus.. aku ora ayu
                   A
kowe pancen wong sugih..
 C#m            F#m
aku mung wong kere..
                Bm
mung siji tak jaluk ning kowe
      C#m         A
ra perlu.. gawe loro..

       Bm             E
kowe bagus.. aku ora ayu
                   A
kowe pancen wong sugih..
 C#m            F#m
aku mung wong kere..
                Bm
mung siji tak jaluk ning kowe
      C#m         A
ra perlu.. gawe loro..