Intro :
C  G  Am  Em  F  C  G
     C
tak akoni
        G
aku wes rumongso seneng
        F
oleh prio joko
             C
sing manis koyo kowe..
           C
ning njero ati iki
       G
uwes bungah rasane
       F
iso nyawang manis
             C
esem lan guyune..
     C
rino lan wengi..
            G
mung tansah eling suarane
         F
sorot mripate
              C
lan depik pipine..
     C
opo iki..
         G
roso tresno sing tak rasakne
      F
ora biso turu
G          C
kelingan kowe..
Reff :
           Am
  sing tak suwun..
         G
  mugo-mugo tresno iki
            F      G        C
  tetep langgeng tumekane pati..
        Am
  ora keno..
         G
  gegudo marang wong liyo
        F    G           C
  selawase bakal tetep setyo..
      Am
  aku lan kowe..
           G
  mugo langgeng selawase
        F              G    C
  iso tetep podo nompo opo anane..
Musik :
Am  Em  F  G  C
Am  Em  F  G  C
     C
rino lan wengi..
            G
mung tansah eling suarane
         F
sorot mripate
              C
lan depik pipine..
     C
opo iki..
         G
roso tresno sing tak rasakne
      F
ora biso turu
G          C
kelingan kowe..
Reff :
           Am
  sing tak suwun..
         G
  mugo-mugo tresno iki
            F      G        C
  tetep langgeng tumekane pati..
        Am
  ora keno..
         G
  gegudo marang wong liyo
        F    G           C
  selawase bakal tetep setyo..
      Am
  aku lan kowe..
           G
  mugo langgeng selawase
        F              G    C
  iso tetep podo nompo opo anane..
Musik :
Am  Em  F G C
Am  Em  F G C
     C
rino lan wengi..
            G
mung tansah eling suarane
         F
sorot mripate
              C
lan depik pipine..
     C
opo iki..
         G
roso tresno sing tak rasakne
      F
ora biso turu
G          C
kelingan kowe..
Reff :
           Am
  sing tak suwun..
         G
  mugo-mugo tresno iki
            F      G        C
  tetep langgeng tumekane pati..
        Am
  ora keno..
         G
  gegudo marang wong liyo
        F    G           C
  selawase bakal tetep setyo..
      Am
  aku lan kowe..
           G
  mugo langgeng selawase
        F              G    C   G/B
  iso tetep podo nompo opo anane..
      Am
  aku lan kowe..
           G
  mugo langgeng selawase
        F              G    C
  iso tetep podo nompo opo anane..
Outro :
C