Selamat datang di tunechord.com, mesin pencari untuk chord gitar. Kami memiliki banyak chord untuk dipelajari. Mari bermain dan belajar
0-9 A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

Chord Gitar Nella Kharisma - Yowes Sorry

Intro : 
C  G  Am  Em
F  C  Dm  G  C

Reff :
       C                 G
 yowes sorry ora niat ngelarani
     Am               Em
 ati iki wes ono sing nduweni
   F                          C
 ketimbang mengko kowe sing loro
    Dm                  G
 mendingan saiki kowe lungo..
       C               G
 yowes sorry kesel aku ngandani
     Am            Em
 ati iki ora bakal tak bagi
    F                  C
 ra bakal atiku keno gudo
  Dm                    G      C
 aku tetep setyo ora gampang leno..

C                   G              Am
bola bali aku ngandani aku ra ngapusi
         Em                    F
yen aku iki uwes ono sing nduweni
              C               Dm
mbok ojo nyeraki lan ojo nyenengi
                G                    C
ketimbang loro ati aku ra pengen ngerti
           G                      Am
yen aku ngedoh kowe tulung ojo nyerak
         Em                F
aku ra goroh bojoku lweh galak
          C                      Dm
yen aku wegah tulung kowe ojo mekso
         G                       C
opo yo susah golek tresno sing liyo..

Reff :
       C                 G
 yowes sorry ora niat ngelarani
     Am               Em
 ati iki wes ono sing nduweni
   F                          C
 ketimbang mengko kowe sing loro
    Dm                  G
 mendingan saiki kowe lungo..
       C               G
 yowes sorry kesel aku ngandani
     Am            Em
 ati iki ora bakal tak bagi
    F                  C
 ra bakal atiku keno gudo
  Dm                    G      C
 aku tetep setyo ora gampang leno..

C                 G                  Am
kowe uwes ojo nawani tresno sung keloro
           Em                    F
mergo aku iki ra iso ngelarani bojo
              C                   Dm
mbok yo we mandek yen ono dalan rusak
             G                       C
ojo mikir cendek timbang akhire ra penak
            G                  Am
kowe ojo seneng dadi barang payu
         Em                     F
mergo nguyak ben dadi uwong ketelu
            C                 Dm
becicik ketitik olo mesti ketoro
            G                        C
ojo dumeh tau di sio njur seneng nggudo..

Reff :
       C                 G
 yowes sorry ora niat ngelarani
     Am               Em
 ati iki wes ono sing nduweni
   F                          C
 ketimbang mengko kowe sing loro
    Dm                  G
 mendingan saiki kowe lungo..
       C               G
 yowes sorry kesel aku ngandani
     Am            Em
 ati iki ora bakal tak bagi
    F                  C
 ra bakal atiku keno gudo
  Dm                    G      C
 aku tetep setyo ora gampang leno..

F      G            Em
  wes ojo ngganggu aku
       Am        F
aku ra bakal kerayu
     G         Am
maaf aku wes payu..
F       G        Em
  saiki lalekno aku
         Am       F
guwangen kuwi rosomu
 G         C
aku du jodomu..

Musik : 
C  G  Am  Em
F  C  Dm  G
C  G  Am  Em
F  C  Dm  G  C

Reff :
       C                 G
 yowes sorry ora niat ngelarani
     Am               Em
 ati iki wes ono sing nduweni
   F                          C
 ketimbang mengko kowe sing loro
    Dm                  G
 mendingan saiki kowe lungo..
       C               G
 yowes sorry kesel aku ngandani
     Am            Em
 ati iki ora bakal tak bagi
    F                  C
 ra bakal atiku keno gudo
  Dm                    G      C
 aku tetep setyo ora gampang leno..

       C                 G
 yowes sorry ora niat ngelarani
     Am               Em
 ati iki wes ono sing nduweni
   F                          C
 ketimbang mengko kowe sing loro
    Dm                  G
 mendingan saiki kowe lungo..
       C               G
 yowes sorry kesel aku ngandani
     Am            Em
 ati iki ora bakal tak bagi
    F                  C
 ra bakal atiku keno gudo
  Dm                    G      C
 aku tetep setyo ora gampang leno..

Outro : 
C




CHORD TERKAIT