Intro :
Am  Dm  G  C
Dm  Am  Dm  E
        Am              Am
salah wae akune salah wae
           G                    C
sing tak lakoni kabeh mbok salahke
        Dm               Am
opo sih sing lagi awakmu pikirke
 F           G         Am
uwes to dek ojo nesu wae..
Int.
F  G  Am
        Am             Am
salah wae akune salah wae
         G                 C
ngomongo ojo kowe meneng wae
       Dm            Am
endah aku ngerti opo karepe
 F           G         Am
uwes to dek ojo nesu wae..
Int.
F  G  Am
        Am              Am
salah wae akune salah wae
           G                 C
sing tak lakoni kabeh mbok salahke
        Dm               Am
opo sih sing lagi awakmu pikirke
 F           G         Am F E
uwes to dek ojo nesu wae..
        Am              Am
salah wae akune salah wae
         G               C
ngomongo ojo kowe meneng wae
       Dm            Am
endah aku ngerti opo karepe
 F           G         Am F E
uwes to dek ojo nesu wae..
Reff :
         Am            Dm
 salah wae aku salah wae
        G                C
 di matamu akune salah wae
 Dm                  Am
 yang ku beri tak pernah berarti
      G                     E
 kowe mung mikirno awakmu dewe..
         Am            Dm
 salah wae aku salah wae
        G                C
 di matamu akune salah wae
 Dm                  Am
 yang ku beri tak pernah berarti
      G            F     G    Am
 kowe mung mikirno.. awakmu dewe..
Musik :
Dm  G  C  F
Dm  Am  F  G  Am
        Am              Am
salah wae akune salah wae
         G               C
ngomongo ojo kowe meneng wae
       Dm            Am
endah aku ngerti opo karepe
 F           G         Am
uwes to dek ojo nesu wae..
Reff :
         Am            Dm
 salah wae aku salah wae
        G                C
 di matamu akune salah wae
 Dm                  Am
 yang ku beri tak pernah berarti
      G                     E
 kowe mung mikirno awakmu dewe..
         Am            Dm
 salah wae aku salah wae
        G                C
 di matamu akune salah wae
 Dm                  Am
 yang ku beri tak pernah berarti
      G            F     G    Am
 kowe mung mikirno.. awakmu dewe..

Chord Alif Rizky - Salah Wae (PAIJO)