Selamat datang di tunechord.com, mesin pencari untuk chord gitar. Kami memiliki banyak chord untuk dipelajari. Mari bermain dan belajar
0-9 A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

Chord Gitar Anisa Salma - Opo Salahku

 
Reff :
 G                G
 sak.. pucuk kuku wae
 F               C
 aku ra bakal nrimo
   Dm                     G
 sanadyan aku wong ora nduwe
               C
 ojo mbok gawe gelo..

Int. 
C  Dm  C  Dm  F  G

C               G/B  Am
  yen tak rasak-rasakke
       Dm                G
soyo suwe kok koyo mengkene
F                  C
  sak uwise kowe lungo
          Dm             G
ninggalke aku keronto-ronto..

C                Am
  kebangeten awakmu
       Dm               G
tego tenan ngelarani atiku
F              C
  opo salahku iki
         Dm        G     C
kowe nganti lali karo janji-janji..

Int. 
Dm  G  C

Reff :
 G                G
 sak.. pucuk kuku wae
 F               C
 aku ra bakal nrimo
   Dm                    G
 sanadyan aku wong ora nduwe
                 C
 ojo mbok gawe gelo..

 G               G
 ne.. longso ati iki
 F                    C
 mergo kowe sing njalari
     Dm                     G
 tak tunggu nganti tekane pati
                C
 janjimu mbiyen kuwi..

Musik : 
Am  Em  Am  Em  F  G

F              C
  opo salahku iki
         Dm        G     C
kowe nganti lali karo janji-janji..

Reff :
 G                G
 sak.. pucuk kuku wae
 F               C
 aku ra bakal nrimo
   Dm                    G
 sanadyan aku wong ora nduwe
                 C
 ojo mbok gawe gelo..

 G               G
 ne.. longso ati iki
 F                    C
 mergo kowe sing njalari
     Dm                     G
 tak tunggu nganti tekane pati
                C
 janjimu mbiyen kuwi..




CHORD TERKAIT