Reff :
 G                G
 sak.. pucuk kuku wae
 F               C
 aku ra bakal nrimo
   Dm                     G
 sanadyan aku wong ora nduwe
               C
 ojo mbok gawe gelo..
Int.
C  Dm  C  Dm  F  G
C               G/B  Am
  yen tak rasak-rasakke
       Dm                G
soyo suwe kok koyo mengkene
F                  C
  sak uwise kowe lungo
          Dm             G
ninggalke aku keronto-ronto..
C                Am
  kebangeten awakmu
       Dm               G
tego tenan ngelarani atiku
F              C
  opo salahku iki
         Dm        G     C
kowe nganti lali karo janji-janji..
Int.
Dm  G  C
Reff :
 G                G
 sak.. pucuk kuku wae
 F               C
 aku ra bakal nrimo
   Dm                    G
 sanadyan aku wong ora nduwe
                 C
 ojo mbok gawe gelo..
 G               G
 ne.. longso ati iki
 F                    C
 mergo kowe sing njalari
     Dm                     G
 tak tunggu nganti tekane pati
                C
 janjimu mbiyen kuwi..
Musik :
Am  Em  Am  Em  F  G
F              C
  opo salahku iki
         Dm        G     C
kowe nganti lali karo janji-janji..
Reff :
 G                G
 sak.. pucuk kuku wae
 F               C
 aku ra bakal nrimo
   Dm                    G
 sanadyan aku wong ora nduwe
                 C
 ojo mbok gawe gelo..
 G               G
 ne.. longso ati iki
 F                    C
 mergo kowe sing njalari
     Dm                     G
 tak tunggu nganti tekane pati
                C
 janjimu mbiyen kuwi..

Chord Anisa Salma - Opo Salahku