Intro :
Dm  G  C
G  D  G  D
     G
Sepisan kowe ngelarani atiku
                D
tanganku ngelus dodo
       Am                   D
ping loro kowe ngiris iris atiku
              G
isih tak ngapuro
        Dm                   G
yen nganti ping telu kowe ngapusi
           C
sumpah aku ra lilo
         G           D
cukup semene  semene wae
           G    D
wis cukup semene
*)
          G
Wis wiwit biyen jujur aku wis kondo
         D
sopo aku iki
          Am                 D
wis wiwit biyen  jujur aku cerito
            G
aku ra ngapusi
           Dm            G
nanging saiki kowe gawe loro
              C
ngelarani aku iki
        G            D
cukup semene  semene wae
              G
wis cukup semene
Reff:
            C
 Yen pancen ono uwong liyane
         G       D         G
 neng atimu sing teko neng kene
                D
 ngomongo sak tenane ora usah sandiworo
         G
 karepmu kepiye
            C
 Yen pancen ono uwong liyane
         G       D          G
 neng atimu sing teko neng kene
                D
 ngomongo sak tenane timbang lara ati
           G
 urip dewe dewe
Song :
C  G  D  G
D  G  D  D  D
*)
          G
Wis wiwit biyen jujur aku wis kondo
         D
sopo aku iki
          Am                 D
wis wiwit biyen  jujur aku cerito
            G
aku ra ngapusi
           Dm            G
nanging saiki kowe gawe loro
              C
ngelarani aku iki
        G            D
cukup semene  semene wae
              G
wis cukup semene
Reff:
            C
 Yen pancen ono uwong liyane
         G       D         G
 neng atimu sing teko neng kene
                D
 ngomongo sak tenane ora usah sandiworo
         G
 karepmu kepiye
            C
 Yen pancen ono uwong liyane
         G       D          G
 neng atimu sing teko neng kene
                D
 ngomongo sak tenane timbang lara ati
           G
 urip dewe dewe
                D
 ngomongo sak tenane timbang lara ati
           G
 urip dewe dewe
Outro :
G

Chord Didi Kempot - Ojo Ping Telu (Jangan Sampai Tiga Kali)