Selamat datang di tunechord.com, mesin pencari untuk chord gitar. Kami memiliki banyak chord untuk dipelajari. Mari bermain dan belajar
0-9 A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

Chord Gitar Didi Kempot - Ojo Ping Telu (Jangan Sampai Tiga Kali)

Intro : 
Dm  G  C
G  D  G  D
 
     G
Sepisan kowe ngelarani atiku
                D
tanganku ngelus dodo
       Am                   D
ping loro kowe ngiris iris atiku
              G
isih tak ngapuro 
        Dm                   G
yen nganti ping telu kowe ngapusi
           C
sumpah aku ra lilo
         G           D
cukup semene  semene wae
           G    D
wis cukup semene 

*)
          G
Wis wiwit biyen jujur aku wis kondo
         D
sopo aku iki
          Am                 D
wis wiwit biyen  jujur aku cerito
            G
aku ra ngapusi 
           Dm            G
nanging saiki kowe gawe loro
              C
ngelarani aku iki
        G            D
cukup semene  semene wae
              G
wis cukup semene 

Reff:
            C
 Yen pancen ono uwong liyane
         G       D         G
 neng atimu sing teko neng kene
                D
 ngomongo sak tenane ora usah sandiworo
         G
 karepmu kepiye 
            C
 Yen pancen ono uwong liyane
         G       D          G
 neng atimu sing teko neng kene
                D
 ngomongo sak tenane timbang lara ati
           G
 urip dewe dewe 

Song : 
C  G  D  G 
D  G  D  D  D 

*)
          G
Wis wiwit biyen jujur aku wis kondo
         D
sopo aku iki
          Am                 D
wis wiwit biyen  jujur aku cerito
            G
aku ra ngapusi 
           Dm            G
nanging saiki kowe gawe loro
              C
ngelarani aku iki
        G            D
cukup semene  semene wae
              G
wis cukup semene

Reff:
            C
 Yen pancen ono uwong liyane
         G       D         G
 neng atimu sing teko neng kene
                D
 ngomongo sak tenane ora usah sandiworo
         G
 karepmu kepiye 
            C
 Yen pancen ono uwong liyane
         G       D          G
 neng atimu sing teko neng kene
                D
 ngomongo sak tenane timbang lara ati
           G
 urip dewe dewe 
                D
 ngomongo sak tenane timbang lara ati
           G
 urip dewe dewe 

Outro : 
G




CHORD TERKAIT