SELAMAT DATANG.. MARI BERMAIN DAN BELAJAR KAMI MEMILIKI BANYAK CHORD UNTUK DIPELAJARI
0-9 A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

Chord Gitar Ndarboy Genk - Wong Sepele

Gunakan Transpose Dibawah ini Untuk Ubah Kunci Gitar
Intro : 
C  Fm  C  Fm
Am  G  F  G

C        G
duh.. abote
    Am       Em
kahanane uripku
  F            C
kudu nandang loro
          Dm        G
dipandang sesiseh moto..

Int. 
Dm  G

C          G
yen.. takdire
       Am       Em
kudu dikuat-kuatke
 F              C
aku mung wong sepele
     Dm      G
kudu kuat atine..

  Am
kadang pingin ngeluh
       Em
naliko kentekan eluh
  F
kodrate manungso
        C         G
kui pancen bedo-bedo..

  Am
dedel duwel ati
        Em
nompo kasunyatan iki
  F           Dm
kudu tak tambani
          G           C
kanggo njalani uripku iki..

  Reff :
    G
  jujur.. sedih
         C
  uripku koyo mengkene
          Dm           G
  sugih waras durung tau
      C     C7
  tak rasakke..

   G
  urip.. dewe
            C          Am
  tresno ra ono sing gape
         D
  kudu sabar mung dianggep
          G
 wong sepele..

           F           G
  mlaku we kadang kesandung
      Em         Am
  ora ono sing nulung
          Dm
  tangise ning ati
     G       C
  ra iso tak bendung..

Musik : 
Am  Em  F  C
Am  Em  F  Dm  G

C          G
yen.. takdire
       Am       Em
kudu dikuat-kuatke
 F              C
aku mung wong sepele
     Dm      G
kudu kuat atine..

  Am
kadang pingin ngeluh
       Em
naliko kentekan eluh
  F
kodrate manungso
        C         G
kui pancen bedo-bedo..

  Am
dedel duwel ati
        Em
nompo kasunyatan iki
  F           Dm
kudu tak tambani
          G           C
kanggo njalani uripku iki..

  Reff :
    G
  jujur.. sedih
         C
  uripku koyo mengkene
          Dm           G
  sugih waras durung tau
      C     C7
  tak rasakke..

   G
  urip.. dewe
            C          Am
  tresno ra ono sing gape
         D
  kudu sabar mung dianggep
          G
 wong sepele..

           F           G
  mlaku we kadang kesandung
      Em         Am
  ora ono sing nulung
          Dm
  tangise ning ati
     G       C       C7
  ra iso tak bendung..

           F           G
  mlaku we kadang kesandung
      Em         Am
  ora ono sing nulung
          Dm
  tangise ning ati
     G          C    C7
  ra iso tak bendung..

         F            G
  aku pancen wong sepele
            Em            Am
  nanging bakal tak buktekke
        Dm          G
  dadi uwong ojo seneng
          C
  nyepelekke..

CHORD TERKAIT