SELAMAT DATANG..
MARI BERMAIN DAN BELAJAR KAMI MEMILIKI BANYAK CHORD UNTUK DIPELAJARI
0-9 A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

Chord Gitar Nella Kharisma - Konco Opo Rabi

Gunakan Transpose Dibawah ini Untuk Ubah Kunci Gitar
(Intro) 
Dm  C  Dm

         Dm         Bb
milih koncoan opo rabi
        C                     F
rasah kedawan yen aku mbo tresnani
            Bb              Gm
tak jaluk kowe ra bakal blenjani
     A                       Dm
ben iso selawase aku mbo duweni..

         Dm         Bb
milih koncoan opo rabi
              C
yen ndang dijaluk
                     F
yen tresnoku mbok gandoli
          Bb                     Gm
rasah kesuwen mantene ndang di kipasi
          A
jejer lungguh kwade
                    Dm
berbunga rasa ning ati..

(Intro) 
Dm  Bb  C  F
Bb  Gm  A  Dm

       Dm
yen pancen karo aku tresno tenan
Dm                 Gm
mending ndang mantenan
       C
wis ra usah kakean haluan
        C                      A
mergo biso ngubur lan dadi kedawan..

         Dm
ra sah cilik ati mergo bondo ndunyo
      Dm         Gm
kabeh iso di rekoso..
         C 
yen wes mantep anggone bebrayan
         C                A
nadyan kahanan ora dadi halangan..

     Dm
buktine yen pancen ono katresnan
        Dm                      Gm
janur melengkung yen uwis di pasang
C
atine pating gumebyar
    C
tamune dahar diramekno gendhing
         A
lan koploan..

   Gm                           Dm
saiki milih wae.. koncoan opo rabi
          Gm                      A
ra sah bimbang manteb ning njero ati..

(Chorus)
         Dm         Bb
milih koncoan opo rabi
        C                     F
rasah kedawan yen aku mbo tresnani
            Bb              Gm
tak jaluk kowe ra bakal blenjani
     A                       Dm
ben iso selawase aku mbo duweni..

         Dm         Bb
milih koncoan opo rabi
              C
yen ndang dijaluk
                     F
yen tresnoku mbok gandoli
          Bb                     Gm
rasah kesuwen mantene ndang di kipasi
          A
jejer lungguh kwade
                    Dm
berbunga rasa ning ati..

(Intro) 
Dm  Bb  C  F
Bb  Gm  A  Dm

       Dm
yen pancen karo aku tresno tenan
Dm                 Gm
mending ndang mantenan
       C
wis ra usah kakean haluan
        C                      A
mergo biso ngubur lan dadi kedawan..

         Dm
ra sah cilik ati mergo bondo ndunyo
      Dm         Gm
kabeh iso di rekoso..
         C 
yen wes mantep anggone bebrayan
         C                A
nadyan kahanan ora dadi halangan..

     Dm
buktine yen pancen ono katresnan
        Dm                      Gm
janur melengkung yen uwis di pasang
C
atine pating gumebyar
    C
tamune dahar diramekno gendhing
         A
lan koploan..

   Gm                         Dm
saiki milih wae koncoan opo rabi
          Gm                      A
ra sah bimbang manteb ning njero ati..

(Chorus)
         Dm         Bb
milih koncoan opo rabi
        C                     F
rasah kedawan yen aku mbo tresnani
            Bb              Gm
tak jaluk kowe ra bakal blenjani
     A                       Dm
ben iso selawase aku mbo duweni..

         Dm         Bb
milih koncoan opo rabi
              C
yen ndang dijaluk
                     F
yen tresnoku mbok gandoli
          Bb                     Gm
rasah kesuwen mantene ndang di kipasi
          A
jejer lungguh kwade
                    Dm
berbunga rasa ning ati..




MAINKAN JUGA