(Intro)
Am  F  G  Em
Am  F  G  Am
  Am               F
umpamane.. sing di lakoni
G                       Am
pastine.. sing keroso loro
     Am            F
uwes usapen.. banyune moto
G
iki dalan hang apik
       Em         Am
kanggo isun lan riko..
(Intro)
Em  F  G  Em  Am
(Chorus)
              Em
padahal wis welas..
              F
padahal wis sayang..
        G                 Am
tapi apuo.. kok magih kebuang
                  F
welas hang sun sandang
             G
seprono seprene..
    Em         Am
wis rontok leleran
             Em
cerito rong ati..
              F
hang kudu kepisah..
      G         Em    Am
mergo sing nemoni.. dalan..
            F
mulo kudu nuruti
             G
wong tuwek riko
Em               Am
hang sing ngrestui..
(Int.)
Em  F  G  Em  Am
  Am               F
umpamane.. sing di lakoni
G                       Am
pastine.. sing keroso loro
     Am            F
uwes usapen.. banyune moto
G
iki dalan hang apik
       Em         Am
kanggo isun lan riko..
(Intro)
Em  F  G  Em  Am
(Chorus)
              Em
padahal wis welas..
              F
padahal wis sayang..
        G                 Am
tapi apuo.. kok magih kebuang
                  F
welas hang sun sandang
             G
seprono seprene..
    Em         Am
wis rontok leleran
             Em
cerito rong ati..
              F
hang kudu kepisah..
      G         Em    Am
mergo sing nemoni.. dalan..
            F
mulo kudu nuruti
             G
wong tuwek riko
Em               Am
hang sing ngrestui..
            F
mulo kudu nuruti
             G
wong tuwek riko
Em               Am
hang sing ngrestui..