Intro :
F G Em Am G F G C
   C     G           Am  A
saiki.. aku wes mbatesi..
      Dm        G            C
wektu dolanku.. wes tak kurangi..
     F           G
kerjoku tak mempengi
      Em           Am
isuk awan tekan bengi
       Dm       G        C
kanggo ndandani kahanan iki..
     F       G
mergo ngelingi
  Em             Am
kowe sing mblenjani
A       Dm
padahal kowe
G              C
sing nggawe janji..
       F        G
yo wes aku ra popo
   Em           Am
isoku mung lilakno
Dm       G               C
yen kowe nyanding wong liyo..
Int.
F G C C7
Reff :
       F                  G
 opo kui sing jenenge tresno
       Em                A
 opo kui sing jenengen setyo
            Dm
 yen wes mandang bondo
           G       C      C7
 mandang rupo aku iso opo..
       F                 G
 opo kui sing jenenge janji
          Em                A
 yen kowe dewe malah mblenjani
                Dm
 yen pancen wes ra sudi
        G           C
 omongo ket wingi-wingi..
Musik :
F G Em Am A
Dm G C
   F       G
mergo ngelingi-reff
                Dm
 yen pancen wes ra sudi
        G           C   Am
 omongo ket wingi-wingi..
          Dm
 mending aku lungo
            G         C
 golek sing luwih gemati..

Chord Djframe - Opo Kui Tresno