SELAMAT DATANG..
MARI BERMAIN DAN BELAJAR KAMI MEMILIKI BANYAK CHORD UNTUK DIPELAJARI
0-9 A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

Chord Gitar Happy Asmara - Yen Aku Dadi Kowe

Gunakan Transpose Dibawah ini Untuk Ubah Kunci Gitar

Intro : 
F Am Bb C
F Am Bb C 
F

F        Am             Bb
loro ati sing mbok rasakke
 C             F
iku mergo mbok gawe dewe
  Gm          F
biyen aku wes kondo
   Dm        Bb
percoyo karo aku
     C
kowe malah nggugu wong liyo..

F          Am             Bb
penyesalan sing mbok rasakke
 C          F
iku mergo salahmu dewe
  Gm        F
sepisan aku janji
 Dm            Bb
ora bakal mblenjani
     C
tapi kowe milih wong liyo..

F             
 pancen tresno kuwi
Em
 ora keno dipekso
Dm
 cobo pikiren tenan
Bb                  F
 tibo getun tibo mburi..

Reff :
         Bb     C
 yen aku dadi kowe
          Dm         Bb
 ra bakal tak tinggalke
          Gm
 tak gondeli tresnane
          C
 yo tak jogo atine..

         Bb      C
 yen aku dadi kowe
           Dm      Bb
 bakal tak pertahanke
           Gm
 mergo tresno sing tulus
               C
 ra bakal mbok temokke
              F
 neng ati liyane..

Musik : 
F Am Bb C F
Gm F Dm Bb C
F Em Dm Bb F

F        Am             Bb
loro ati sing mbok rasakke
 C             F
iku mergo mbok gawe dewe
  Gm          F
biyen aku wes kondo
   Dm        Bb
percoyo karo aku
     C
kowe malah nggugu wong liyo..

F          Am             Bb
penyesalan sing mbok rasakke
 C          F
iku mergo salahmu dewe
  Gm        F
sepisan aku janji
 Dm            Bb
ora bakal mblenjani
     C
tapi kowe milih wong liyo..

F             
 pancen tresno kuwi
Em
 ora keno dipekso
Dm
 cobo pikiren tenan
Bb                  F
 tibo getun tibo mburi..

Reff :
         Bb     C
 yen aku dadi kowe
          Dm         Bb
 ra bakal tak tinggalke
          Gm
 tak gondeli tresnane
          C
 yo tak jogo atine..

         Bb      C
 yen aku dadi kowe
           Dm      Bb
 bakal tak pertahanke
           Gm
 mergo tresno sing tulus
               C
 ra bakal mbok temokke
              F
 neng ati liyane..

         Bb     C
 yen aku dadi kowe
          Dm         Bb
 ra bakal tak tinggalke
          Gm
 tak gondeli tresnane
          C
 yo tak jogo atine..

         Bb      C
 yen aku dadi kowe
           Dm      Bb
 bakal tak pertahanke
           Gm
 mergo tresno sing tulus
               C
 ra bakal mbok temokke
              F
 neng ati liyane..

CHORD TERKAIT