Intro :
A C#m D E
A C#m D E
A                     C#m
jangkrik ngerik ing tengah wengi
   D          A
nambahi kangenku..
A                 C#m
saben wengi ora biso turu
     D         E
mung eling awakmu..
Bm               F#m
telpon muni tak angkat
        Bm           F#m
cah ayu kuwi dudu suaramu
 Bm            F#m
atiku tambah nelongso
          Bm           F#m
sok kapan aku biso ketemu
   E
sliramu..
Reff :
        A
 aku pengen..
         D           A
 nyawang cahyaning bulan
        A
 aku pengen..
        B          E
 tansah andhum katresnan
        A
 aku pengen..
         D             A
 nyawang gebyaring lintang
        A
 aku pengen..
     B        E
 lungguh sesandingan..
Musik :
A C# D E
A C# D E A..
  A             C#m
suoro adzan ngelingke aku
    D       A
gek opo dosaku
A                 C#m
yen ono salah lan luputku
     D          E
kuwi kabeh salahku..
Bm               F#m
telpon muni tak angkat
        Bm           F#m
cah ayu kuwi dudu suaramu
 Bm            F#m
atiku tambah nelongso
          Bm           F#m
sok kapan aku biso ketemu
   E
sliramu..
Reff :
        A
 aku pengen..
         D           A
 nyawang cahyaning bulan
        A
 aku pengen..
        B          E
 tansah andhum katresnan
        A
 aku pengen..
         D             A
 nyawang gebyaring lintang
        A
 aku pengen..
     B        E
 lungguh sesandingan..
        A
 aku pengen..
         D           A
 nyawang cahyaning bulan
        A
 aku pengen..
        B          E
 tansah andhum katresnan
        A
 aku pengen..
         D             A
 nyawang gebyaring lintang
        A
 aku pengen..
     B        E
 lungguh sesandingan..
               A
 aku aku aku pengen..

Chord Didi Kempot - Eling Kowe