(Intro) 
D G D G

  D                 A
kowe pacarane karo aku
        Bm                 F#m
tapi nyapo kok nikahe karo wong liyo
  G                       D
kowe sering ngejak aku kencan
           Em
nyapo wong liyo
                      A
sing lingguh ning pelaminan..

  D                      A
pacaran jare ngantek nikahan
        Bm                      F#m
tapi nyapo aku sing mbok wenehi undangan
   G                       D
ndisik aku sing paling kok sayang
          Em      A            D
nanging saiki diriku yang dadi mantan..

(Intro) 
G A F#m Bm Em A D A

     D                  A          G
tego tenan dirimu meninggalkan aku..
A               D       A
sial tenan nasibku.. oh yeah..
    D                   A             G
opo kowe sepaneng medot katresnan iki..
     A                 D
kowe seneng aku sing mati..

  D                 A
kowe pacarane karo aku
        Bm                     F#m
tapi nyapo lha kok nikahe karo wong liyo
  G                       D
kowe sering ngejak aku kencan
           Em
nyapo wong liyo
                      A
sing lingguh ning pelaminan

  D                    A
pacaran jare ngantek nikahan
        Bm                      F#m
tapi nyapo aku sing mbok wenehi undangan
   G                       D
ndisik aku sing paling kok sayang
          Em      A            D
nanging saiki diriku yang dadi mantan

(Intro) 
G A F#m Bm Em A D A

     D                  A          G
tego tenan dirimu meninggalkan aku..
A               D       A
sial tenan nasibku.. uyeee..
    D                   A             G
opo kowe sepaneng medot katresnan iki..
     A                 D  A
kowe seneng aku sing mati

     D                  A          G
tego tenan dirimu meninggalkan aku..
A               D        A
sial tenan nasibku.. oh..woo..
    D                   A             G
opo kowe sepaneng medot katresnan iki..
     A                 D
kowe seneng aku sing mati
Em     A                 D
kowe seneng aku sing mati..