Intro :
D A Bm  Em  A
D            A
udan gerimis sing nelesi
Bm
ono pelataran..
Em                      A
adem angin soyo nambahi kelingan..
D           A
kudu nangis yen tak iling
   Bm
wektu sesandingan..
Em                       A
mergo kabeh saiki mung dadi kenangan..
Em          A
sing tak karepne
Bm
bareng selawase
Em
nanging piye meneh
      F#
tresnomu karo liyane..
Reff :
     Bm              F#m
 wes tak cubo ben ra kelingan
    G              D
 mergo loro rasane kelangan
     Em        Bm
 tak aboti lan tak tresno
      G             F#
 ning akhire digowo wong liyo..
     Bm              F#m
 wes tak cubo ben ra kelingan
    G              D
 mergo loro rasane kelangan
    Em            Bm
 yo wes lilo kudu tak lilo
   G                  F#
 nadyan perih ning njero dodo..
Int.
G A D
D            F#m
udan gerimis sing nelesi
Bm
ono pelataran..
Em                      A
adem angin soyo nambahi kelingan..
D           F#m
kudu nangis yen tak iling
   Bm
wektu sesandingan..
Em                       A
mergo kabeh saiki mung dadi kenangan..
Em         A
sing tak karepne
Bm
bareng selawase
Em
nanging piye meneh
      F#
tresnomu karo liyane..
Reff :
     Bm              F#m
 wes tak cubo ben ra kelingan
    G              D
 mergo loro rasane kelangan
     Em        Bm
 tak aboti lan tak tresno
      G             F#
 ning akhire digowo wong liyo..
     Bm              F#m
 wes tak cubo ben ra kelingan
    G              D
 mergo loro rasane kelangan
    Em            Bm
 yo wes lilo kudu tak lilo
   G                  F#
 nadyan perih ning njero dodo..
Musik :
Bm F#m G D
Em Bm G F#
Bm F#m G D
Em Bm G F#
Reff :
     Bm              F#m
 wes tak cubo ben ra kelingan
    G              D
 mergo loro rasane kelangan
     Em        Bm
 tak aboti lan tak tresno
      G             F#
 ning akhire digowo wong liyo..
     Bm              F#m
 wes tak cubo ben ra kelingan
    G              D
 mergo loro rasane kelangan
    Em            Bm
 yo wes lilo kudu tak lilo
   G                  F#
 nadyan perih ning njero dodo..
Outro :
Bm F#m G D
Em Bm G F#

Chord Happy Asmara - Tak Lilo