SELAMAT DATANG.. MARI BERMAIN DAN BELAJAR KAMI MEMILIKI BANYAK CHORD UNTUK DIPELAJARI
0-9 A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

Chord Gitar Happy Asmara - Tak Lilo

Gunakan Transpose Dibawah ini Untuk Ubah Kunci Gitar

Intro : 
D A Bm  Em  A

D            A
udan gerimis sing nelesi
Bm
ono pelataran..
Em                      A
adem angin soyo nambahi kelingan..

D           A
kudu nangis yen tak iling
   Bm
wektu sesandingan..
Em                       A
mergo kabeh saiki mung dadi kenangan..

Em          A
sing tak karepne
Bm
bareng selawase
Em
nanging piye meneh 
      F#
tresnomu karo liyane..

Reff :
     Bm              F#m
 wes tak cubo ben ra kelingan
    G              D
 mergo loro rasane kelangan
     Em        Bm
 tak aboti lan tak tresno
      G             F#
 ning akhire digowo wong liyo..

     Bm              F#m
 wes tak cubo ben ra kelingan
    G              D
 mergo loro rasane kelangan
    Em            Bm
 yo wes lilo kudu tak lilo
   G                  F#
 nadyan perih ning njero dodo..

Int. 
G A D

D            F#m
udan gerimis sing nelesi
Bm
ono pelataran..
Em                      A
adem angin soyo nambahi kelingan..

D           F#m
kudu nangis yen tak iling
   Bm
wektu sesandingan..
Em                       A
mergo kabeh saiki mung dadi kenangan..

Em         A
sing tak karepne
Bm
bareng selawase
Em
nanging piye meneh 
      F#
tresnomu karo liyane..

Reff :
     Bm              F#m
 wes tak cubo ben ra kelingan
    G              D
 mergo loro rasane kelangan
     Em        Bm
 tak aboti lan tak tresno
      G             F#
 ning akhire digowo wong liyo..

     Bm              F#m
 wes tak cubo ben ra kelingan
    G              D
 mergo loro rasane kelangan
    Em            Bm
 yo wes lilo kudu tak lilo
   G                  F#
 nadyan perih ning njero dodo..

Musik : 
Bm F#m G D
Em Bm G F#
Bm F#m G D
Em Bm G F#

Reff :
     Bm              F#m
 wes tak cubo ben ra kelingan
    G              D
 mergo loro rasane kelangan
     Em        Bm
 tak aboti lan tak tresno
      G             F#
 ning akhire digowo wong liyo..

     Bm              F#m
 wes tak cubo ben ra kelingan
    G              D
 mergo loro rasane kelangan
    Em            Bm
 yo wes lilo kudu tak lilo
   G                  F#
 nadyan perih ning njero dodo..

Outro : 
Bm F#m G D
Em Bm G F#

CHORD TERKAIT