Intro :
C F C F F Em
Dm Em F G C
  C          F       C
layangmu tak tompo wingi kuwi
        Am               Em
wes tak woco opo karepe atimu
F           G     Em       Am
trenyuh ati iki.. moco tulisanmu
   F            Dm         G
ra kroso netes eluh.. neng pipiku..
Int.
F G
  C             F      C
umpomo tanganku dadi suwiwi
     Am               Em
iki ugo aku mesti enggal bali
     F      G          Em      Am
neng kepiye maneh.. mergo kahananku
     F        G       C
cah ayu.. entenono tekaku..
Int.
Am  Em  F G Am Em
Am  Em  F G C
Reff :
       C            Em       F
 ra maido sopo wong sing ora kangen
F Em     Dm                  G
  adoh bojo arep turu angel merem..
 Int.
 F G C G
        C            Em        F
 ora maido sopo wong sing ora trenyuh
  F  Em  Dm                     G
 ora kepethuk sak wetoro pengen weruh
    F     G      Em      Am
 percoyo aku.. kuatno atimu..
      F        G        C  G
 cah ayu.. entenono tekaku..
  C             F      C
umpomo tanganku dadi suwiwi
     Am               Em
iki ugo aku mesti enggal bali
F           G       Em         Am
neng kepiye maneh.. mergo kahananku
     F      G      C
cah ayu entenono tekaku..
Musik :
Am  Em  F G Am Em
Am  Em  F G C
Reff :
        C            Em       F
 ora maido sopo wong sing ora kangen
F-Em     Dm                  G
  adoh bojo arep turu angel merem..
 Int.
 F G C G
       C            Em        F
 ra maido sopo wong sing ora trenyuh
 F  Em  Dm                     G
 ra kepethuk sak wetoro pengen weruh
    F     G      Em    Am
 percoyo aku.. kuatno atimu..
      F        G       C   G
 cah ayu.. entenono tekaku..
      F        G       C   C G C
 cah ayu.. entenono tekaku..