Intro : 
C  F  Dm G F Fm

C
 tenang, tenang, tenang
F
 badai pasti berlalu
Am                G
 roso sambat sing neng benakmu
F                   G
 tetep kuatno tatag pikirmu..

Reff :
            C                Cmaj7
 njajal tak kuat-kuatne ati iki
        F
 aku ra mulih masio perih
          Dm                  G
 pengenku kumpul kaleh bapak ibu
          Em            Am
 jenengan kangen aku yo kangen
            Dm
 kangen sungkem neng ngandap'e
          G                  C
 jenengan bapak ibu lan liya-liyane..

Musik : 
C F C F

C
 tenang tenang tenang
F
 badai pasti berlalu
Am                G
 roso sambat sing neng benakmu
F                   G
 tetep kuatno tatag pikirmu..

Reff :
            C               Cmaj7
 njajal tak kuat-kuatne ati iki
        F
 aku ra mulih masio perih
          Dm                  G
 pinginku kumpul kaleh bapak ibu
          Em            Am
 jenengan kangen aku yo kangen
            Dm
 kangen sungkem neng ngandape
          G
 jenengan bapak..

         C                   Cmaj7
 njajal tak kuat-kuatne ati iki
        F
 aku ra mulih masio perih
          Dm                  G
 pinginku kumpul kaleh bapak ibu
          Em            Am
 jenengan kangen aku yo kangen
            Dm
 kangen sungkem neng ngandape
          Fm                      Cmaj7
 jenengan bapak ibu lan liya-liyane.