Intro :
F G Am Dm G C
C         F               C
saiki.. getun isun kari getun..
C             F          G
wes nggawe.. ati riko ngeduhung..
  F                    C
kelajut isun wes.. nggawe riko loro..
   Dm                 G
nyesel hang isun rasakno..
     F                C
hang isun karepi.. pengen balek maning..
  Dm                 G
tapi koyo awak isun isin..
Reff :
         F       G            C
 apuwo bengen.. isun riko tinggal..
       G/B  Am                       G
 malah ngaboti welas hang durung karuan..
          F         G          C
 donge saiki.. riko ngajak balenan..
     G/B  Am              G
 rikolo isun wes sing dewekan..
            F G Am
 sepurane baen...
            F    G              Am
 sepurane baen.. sun wes sing biso..
Int.
F Am Dm G
C       F               C
saiki getun isun kari getun
C           F          G
wes nggawe ati riko ngeduh
  F                    C
kelajut isun wes.. nggawe riko loro..
   Dm                 G
nyesel hang isun rasakno..
     F                C
hang isun karepi.. pengen balek maning..
  Dm                 G
tapi koyo awak isun isin..
Reff :
         F       G            C
 apuwo bengen.. isun riko tinggal..
            Am                       G
 malah ngaboti welas hang durung karuan..
          F         G          C
 donge saiki.. riko ngajak balenan..
         Am                 G
 rikolo isun.. wes sing dewekan..
            F G Am
 sepurane baen...
            F    G              Am
 sepurane baen.. sun wes sing biso..
         F       G            C
 apuwo bengen.. isun riko tinggal..
            Am                       G
 malah ngaboti welas hang durung karuan..
          F         G          C
 donge saiki.. riko ngajak balenan..
         Am               G
 rikolo isun wes sing dewekan..
            F G Am
 sepurane baen...
            F    G              Am
 sepurane baen.. sun wes sing biso