Intro : 
Dm Gm C F A

Dm                 C
koyo diiris iris rasane atiku
Bb                 F
 ngerti kowe saiki karo wong liyo
Gm                 Dm
rasane ati kaget semu ra percoyo
  Bb                   A  
nalikane moco undangan sing tak trimo..

Int. 
A A Bb Bb A

  Dm                   C
nangis batinku lemes koyo tanpo doyo
Bb                     F
sak wise ngerti kowe karo aku tego
Gm                    Dm
seh durung ilang soko sak jeroning moto
      Bb
nalikane kowe ngucap
          A            
janji dek jaman semono..

Int. 
A A A Bb A

Reff :
           Dm
 ning alun alun madiun
          Gm
 mbiyen kowe ngucap tresno
 C
 janji ra bakal
       F            A
 pisah nganti akhir ndonyo..

           Dm
 ning alun alun madiun
         Gm
 biyen kenalan ning kono
 C
 sewu kenangan
            F            A
 tak simpen ning njero dodo..

 Bb
 nanging saiki
           Gm
 sing tak impi uwes sirno
  A
 ilang musno,
                  Dm A A A Bb A
 kowe rabi wong liyo..

Musik : 
Dm  Gm  C  F  A
Dm  Gm  A  Dm
A  A  A  Bb  A

  Dm                   C
nangis batinku lemes koyo tanpo doyo
Bb                     F
sak wise ngerti kowe karo aku tego
Gm                    Dm
seh durung ilang soko sak jeroning moto
      Bb
nalikane kowe ngucap
      A
janji dek jaman semono..

Int. 
A A A Bb A

Reff :
           Dm
 ning alun alun madiun
          Gm
 mbiyen kowe ngucap tresno
 C
 janji ra bakal
       F               A
 pisah nganti akhir ndonyo..

           Dm
 ning alun alun madiun
         Gm
 biyen kenalan ning kono
 C
 sewu kenangan
            F            A
 tak simpen ning njero dodo..

 Bb
 nanging saiki
           Gm
 sing tak impi uwes sirno
  A
 ilang musno,
                  Dm
 kowe rabi wong liyo..
  A
 ilang musno,
                  Dm
 kowe rabi wong liyo..